Skip to Content
Avoimet työpaikat

Toimittaja-tiedottaja

Nykyinen toimittajamme siirtyy uusiin tehtäviin Moskovaan ja etsimme nyt tiedotustiimiimme osaavaa ja innostunutta Venäjä-osaajaa jatkamaan hänen työtään.

Toimenkuvaasi kuuluvat

  • Venäjän talouden, lainsäädännön, Suomen ja Venäjän välisen kaupan sekä Venäjän liiketoimintaympäristöön vaikuttavien asioiden ja yleisten kehitystrendin seuranta
  • Venäjä-asioiden online nettiuutisointi, taustoittavien artikkeleiden ja haastatteluiden kirjoittaminen jäsenlehtiimme ja muun tiedotussisällön tuottaminen SVKK:n eri tiedotuskanaviin.
  • verkkosivuston, somekanavien ja jäsenlehden kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä tiimin kanssa

Odotamme, että

  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvä yleistietous, Venäjä-kokemusta sekä aito kiinnostus ja valmiudet hankkia ja jakaa yrityksiä hyödyttävää tietoa Venäjästä ja Venäjän-kaupasta.
  • sinulla on käytännön ymmärrystä suomalaisyritysten kansainvälistymisen haasteista.
  • hallitset digiviestinnän keinot ja kanavat
  • osaat erinomaisesti suomea ja venäjää, hyvä englannin taito on plussaa.

Tehtäväsi edellyttävät

  • sujuvaa ja erilaisiin juttutyyppeihin muuntautuvaa kynää, ideointikykyä, tiedottajan asennetta, uutisvainua, tehokkaita tiedonhakutaitoja, tiimityöskentelyn taitoja.

Tarjoamme sinulle

  • itsenäisen ja monipuolisen, kehittävän ja kehitettävän tehtävän Venäjän-kaupan aitiopaikalla
  • mukavat työtoverit ja viihtyisän työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Eteläranta 10:ssä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.8.2017 mennessä viestintä- ja markkinointijohtaja Pirjo Peltolalle osoitteeseen pirjo.peltola@svkk.fi

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Pirjo Peltolalta,  puh. +358 40 5881942,  ti 11.7.2017, klo 10-12.


Suomalais-Venäläinen kauppakamari (SVKK) on johtava Venäjän-kaupan asiantuntijaorganisaatio, jonka keskeisin tehtävä on edistää yritysten vientiä ja liiketoimintaa Venäjällä. Pyrimme myös edistämään venäläisyritysten mahdollisuuksia ja halukkuutta löytää Suomesta kumppaneita ja liiketoimintamahdollisuuksia. Tarjoamme maksutonta neuvontaa, koulutamme, tuotamme tietoa, verkostoimme ja selvitämme markkinoiden mahdollisuuksia. Kaikille yrityksille tarjottavat palvelut sekä monipuoliset jäsenpalvelut antavat erinomaiset eväät auttaa yrityksiä menestymään Venäjän-kaupassa. Meillä on toimipisteet Helsingissä, Moskovassa, Pietarissa ja Jekaterinburgissa. Jäsenyrityksiä SVKK:lla on noin 660. Henkilökunnan määrä on 25. Toimimme osana Team Finland –verkostoa.

 

Back top top