Skip to Content
Muuta ajankohtaista

Uudet itämaan tietäjät: Koulutusta ja yrityskontakteja Venäjän-kaupan tulevaisuuden tekijöille

Suomalais-Venäläinen kauppakamari juhlii 100-vuotiasta Suomea tarjoamalla sadalle Venäjän-kaupasta kiinnostuneelle opiskelijalle eväitä kansainvälistymiseen, koulutusta ja verkostoitumista SVKK:n jäsenyritysten kanssa. Uudet Itämaan tietäjät -hankkeemme on osa Suomi 100-juhlavuoden ohjelmaa.

Koulutukset

Opiskelijat voivat osallistua maksutta SVKK:n järjestämiin koulutuksiin, seminaareihin ja ajankohtaiskatsauksiin. Kaikki koulutuksemme löydät koulutusten tapahtumakalenterista. Haluamaasi tilaisuuteen voit ilmoittautua normaalisti ilmoittautumislomakkeen kautta, mutta laskutustietojen kohdalle merkitse koodi Suomi 100. Ilmoittautua voit myös sähköpostitse: elena.niininen@svkk.fi ja merkitse viestiisi myös koodi. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä myös, missä opiskelet.

Jäsentilaisuudet

SVKK:n jäsentilaisuudet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua Venäjän-kaupassa toimivien yritysten kanssa. Formaattina on usein aamukahvitilaisuus, jonka ohjelmassa on alustuksia ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista. Puhujat ovat alansa johtavia talouden, bisneksen tai politiikan asiantuntijoita. Jaettavan tiedon rinnalla jäsentilaisuuksien tärkein anti on verkostoituminen! Ilmoittautua voit joko sähköpostitse: annika.peitsara@svkk.fi tai lomakkeen kautta. Ja muista mainita koodi Suomi 100.

Koska osallistujamäärät ovat rajallisia pidätämme oikeuden päättää osallistujamäärästä – joten odotathan vahvistusta! Jokaiseen tilaisuuteen pitää ilmoittautua erikseen.

OPISKELIJATARJOUS!

Venäjän-kaupan opas opiskelun tueksi

Venäjän-kaupan opas (2015) sisältää perustiedot Venäjän-kaupan tärkeimmistä osa-alueista.

Kirjaan on koottu eri alojen asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita, jotka käytännönläheisesti ja ajankohtaisella otteellaan antavat vastauksia yleisimpiin idänkaupan kysymyksiin.

Kirja sopii kaikille Venäjän-kauppaa aloitteleville tai siinä jo mukana oleville suomalaisille, myös oppikirjaksi oppilaitosten käyttöön.

Suomi 100 vuoden kunniaksi tarjoamme oppaan opiskelijoille edulliseen hitaan – vain 20 €!
(nouto, käteinen). Jos haluat kirjan postitettuna kotiin ja maksun laskulla, kokonaishinta on 25 €.

Tämä tarjous koskee vain opiskelijoita ja oppilaitoksia – mainitse tilauksen yhteydessä opiskelupaikkasi.

Teemme mielellämme oppilaitoksille tarjouksen isommasta tilausmäärästä!Tilaukset ja lisätiedot: tarja.teittinen@svkk.fi

 

 

 

Back top top