Skip to Content
Muuta ajankohtaista

Uudet itämaan tietäjät: Koulutusta ja yrityskontakteja Venäjän-kaupan tulevaisuuden tekijöille

Suomalais-Venäläinen kauppakamari juhlii 100-vuotiasta Suomea tarjoamalla sadalle Venäjän-kaupasta kiinnostuneelle opiskelijalle eväitä kansainvälistymiseen, koulutusta ja verkostoitumista SVKK:n jäsenyritysten kanssa. Uudet Itämaan tietäjät -hankkeemme on osa Suomi 100-juhlavuoden ohjelmaa.

Koulutukset ja seminaarit

Opiskelijat voivat osallistua maksutta SVKK:n järjestämiin koulutuksiin, seminaareihin ja ajankohtaiskatsauksiin. Kaikki koulutuksemme löydät koulutusten tapahtumakalenterista. Haluamaasi tilaisuuteen voit ilmoittautua normaalisti ilmoittautumislomakkeen kautta, mutta laskutustietojen kohdalle merkitse koodi Suomi 100. Ilmoittautua voit myös sähköpostitse: elena.niininen@svkk.fi ja merkitse viestiisi myös koodi. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä myös, missä opiskelet.

Jäsentilaisuudet

SVKK:n jäsentilaisuudet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua Venäjän-kaupassa toimivien yritysten kanssa. Formaattina on usein aamukahvitilaisuus, jonka ohjelmassa on alustuksia ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista. Puhujat ovat alansa johtavia talouden, bisneksen tai politiikan asiantuntijoita. Jaettavan tiedon rinnalla jäsentilaisuuksien tärkein anti on verkostoituminen! Ilmoittautua voit joko sähköpostitse: annika.peitsara@svkk.fi tai lomakkeen kautta. Ja muista mainita koodi Suomi 100.

Koska osallistujamäärät ovat rajallisia pidätämme oikeuden päättää osallistujamäärästä – joten odotathan vahvistusta! Jokaiseen tilaisuuteen pitää ilmoittautua erikseen.

Katso kuvaus hankkeestamme myös täällä.

Back top top