Skip to Content

Media

Finnish Business- tapahtuma järjestetään jo seitsemättä kertaa. Katso tunnelmapaloja aiemmista Finnish Business- tapahtumistamme Pietarista, Moskovasta ja Jekaterinburgista!

20.10.2016 järjestetty tapahtuma keräsi 67 suomalaista yritystä ja elinkeinoelämän organisaatiota ja yhteensä 400 suomalaista ja venäläistä osallistujaa. Teemoina olivat tuotanto, rakentaminen, terveysteknologiat ja Suomen investointimahdollisuudet. Tapahtuma onnistui yli odotusten ja olemme iloisia siitä, että niin monet suomalaiset yritykset näkevät Venäjällä mahdollisuuksia ja ovat onnistuneet myös hyödyntämään niitä haastavassakin taloustilanteessa.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 21.10.2015 järjestämä Finnish Business in St. Petersburg -tapahtuma kokosi Pietarin Crowne Plaza St. Petersburg Airport hotelliin yhteensä 480 osallistujaa 90 suomalaisesta ja 200 venäläisestä yrityksestä. Teemoiksi oli valittu rakentaminen, digitalisaatio, investoinnit, teollisuus ja palvelut. Tapahtuma ja sen teema kiinnosti selvästi venäläismediaa, jonka edustajia lehdistötilaisuuteen saapui jopa kuutisenkymmentä.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Moskovassa 30.10.2014 lokakuuta järjestämä Finnish Business in Moscow –foorumi keräsi yhteensä yli 300 osallistujaa. Tapahtumassa oli mukana 60 suomalaista yritystä ja yli 200 venäläistä osallistujaa, jotka edustivat korkeakouluja, korkean teknologian yrityksiä, rakennus- ja tuotantoteollisuutta, logistiikkaa ja konsultointiyrityksiä. Foorumin loppupäätelmä oli, että kaupallinen yhteistyö ja investoinnit maidemme välillä jatkuvat vilkkaana.

Vuoden 2013 Finnish Business-tapahtuma järjestettiin Uralilla Jekaterinburgissa. Tapahtumassa keskusteltiin vilkkaasti suomalaisten yritysten mahdollisuuksista Uralin alueella ja erilaisista modernisointihankkeista. Tässä paikallisen TV:n raportti tapahtumastamme!

Back top top