Skip to Content

SVKK:n jäsenyys

Liity jäseneksi nyt - saat tehokasta apua Venäjän -kaupan liiketoimiin!

Jäsenpalvelumme tukevat yrityksiä monipuolisesti Venäjän-kaupan liiketoiminnoissa. Osana aktiivista verkostoamme saat täsmätietoa Venäjän -markkinoista ensimmäisten joukossa ja pääset tutustumaan Venäjän markkinoiden mahdollisuuksiin eturivin näköalapaikalta. Katso jäsenedut täältä.
Elintärkeät verkostot
Kontaktit

Elintärkeät verkostot

Venäjän-kaupassa ei pärjää yksin. Kaipaatko uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai vaikkapa neuvoja ja tukea muilta toimijoilta? SVKK:n jäsenenä pääset oikeanlaisiin verkostoihin käsiksi.

Lue lisää
Tietoa Venäjän markkinasta
Markkinatieto

Tietoa Venäjän markkinasta

Kaipaatko tuoreinta tietoa muuttuvasta Venäjän markkinasta ja suomalaisyrityksen toimimisesta siinä?
Tiedätkö miten muilla yrityksillä menee Venäjällä ja millä alalla olisi kysyntää? SVKK:n jäsenet saavat käyttöönsä aina tutkittua ja luotettavaa tietoa.

Lue lisää
Vaikuta Venäjän-kaupassa
Vaikuttaminen

Vaikuta Venäjän-kaupassa

Haluatko osallistua Suomen ja Venäjän välisen kaupan kehittämiseen ja kauppapoliittisten asioiden edistämiseen? SVKK avaa jäsenille ovet oikeisiin osoitteisiin.

Lue lisää
Saat enemmän näkyvyyttä!
Näkyvyys

Saat enemmän näkyvyyttä!

Haluatko päästä haastatteluun jäsenlehteemme Venlaan tai kirjoittaa Venäjän-kaupan aiheisen vieraskynäjutun SVKK:n blogiin? Entäpä jäsentilaisuuden isännöinti yrityksessänne tai Venäjän-kaupan yritystarinanne avaaminen muille jäsenille aamukahveilla? Jäsenet saavat oikein kohdennettua näkyvyyttä verkostossa.

Lue lisää

Jäsenyys ainutlaatuisessa Venäjän-kaupan verkostossa pitää jäsenet tehokkaasti ajan tasalla Venäjän markkinoiden tilanteesta ja erilaisista mahdollisuuksista!

Back top top