Skip to Content

Jäsenedut

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenenä olet oikeutettu useisiin hyödyllisiin etuihin, jotka ovat tarjolla vain jäsenillemme. Tutustu tällä sivulla tärkeimpiin jäsenetuihin ja ota yhteyttä, mikäli haluat tietää niistä enemmän.

Jäsentiedotus

Venla-jäsenlehti 3 nroa/vuosi

SVKK julkaisee kolme kertaa vuodessa ilmestyvää Venla-jäsenlehteä, jossa kerrotaan ajankohtaisista asioista Venäjän-kaupassa, esitellään trendejä ja markkinoiden mahdollisuuksia sekä julkaistaan juttuja ja haastatteluja jäsenyrityksistämme. Venlasta saat vinkkejä oman toimintasi kehittämiseksi ja tietoa siitä, miten muut suomalaisyritykset toimivat Venäjän markkinoilla. Lehti lähetetään jäsenyrityksiin ja on saatavilla irtonumeroina erilaisista Venäjän-kaupan tapahtumistamme.

On-line uutisia Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen muutoksista

Tuotamme jäsenillemme on-line uutisia Venäjän-kaupan eri aihepiireistä. Uutisia tulee jatkuvasti SVKK:n nettisivuille jäsenille tarkoitettuun osioon. Osan uutisista julkaisemme lisäksi SVKK:n sosiaalisen median kanavissa, joten seuraathan meitä aktiivisesti myös Twitterissä, LinkedInissä, Facebookissa ja Instagramissa. Julkaisemme Venäjän-kaupan uutisten lisäksi kuvia ja raportteja erilaisista tapahtumistamme.

Uutiskoosteet viikottain sähköpostitse

Jäsenet saavat toimitukseltamme joka viikko sähköpostilla koosteet viikon sisällä tuottamistamme tuoreimmista ja tärkeimmistä Venäjän-kaupan uutisistamme.

Analyyttinen talouskatsaus neljännesvuosittain

Suomalais-Venäläinen kauppakamari ja East Office of Finnish Industries julkaisevat yhteistyössä tuotettua Venäjän talouskatsausta. Suomenkielinen talouskatsaus on suunnattu SVKK:n ja East Officen jäsenyrityksille ja sen voi ladata pdf-muodossa SVKK:n verkkosivuilta. Talouskatsaus ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

”Jäsenenä saamme jatkuvasti käyttöömme ajankohtaista tietoa Venäjän-kaupasta. Saamme erilaisia tilannekatsauksia ja tietoa tilanteiden vaikutuksesta Suomen ja Venäjän väliseen kauppaan. Hyödynnämme myös ahkerasti SVKK:n teettämiä barometritutkimuksia.”
Alla Sipanova-Taskinen, asianajotoimisto Lindblad & Co Oy, yhteyspäällikkö

Verkostoituminen

SVKK Club tilaisuudet ja tapahtumat

Järjestämme jäsenillemme runsaasti erilaisia verkostoitumistilaisuuksia ajankohtaisista Venäjän-kaupan teemoista ja aiheista. Tilaisuuksia on noin 1-2 kertaa kuussa ja jäsenyritysten edustajat saavat niihin aina sähköisen osallistumiskutsun. Tilaisuus voi olla joko ajankohtaiskatsaus tai Venäjän-kaupan aiheinen aamu- tai iltapäiväkahvitilaisuus alustuksineen. Tarjoamme jäsenille Suomessa ja/tai Venäjällä pari kertaa vuodessa myös korkeamman tason verkostoitumistapahtuman, joissa useita puhujia tai panelisteja. Lisäksi järjestämme jäsenten teemaklubeja (esim. lokalisointi, HR, logistiikka, teollisuus/alihankinta, markkinointi) ja pyöreän pöydän keskusteluja sekä kutsumme jäsenet muutaman kerran vuodessa kuulemaan tuoreimpia barometritutkimuksen tuloksia.

Useimpiin tilaisuuksiin voit osallistua myös etäyhteyden kautta, joten maantieteellinen etäisyys ei ole esteenä osallistumiselle! Lue koosteita aiemmista jäsentilaisuuksista täältä.

”Jäsenyys on tarjonnut meille oivallisen kanavan markkinoida palvelujamme, löytää uusia kontakteja ja saada jatkuvasti lisää ajankohtaista tietoa. Olemme myös jäsenenä ja yhteistyökumppanina saaneet lisänäkyvyyttä SVKK:n julkaisujen kautta.”
Nina Pihlman, SGS Inspection Services Oy, operations manager

Jäsenalennus

Jäsenet saavat 25 % alennuksen SVKK:n omista palveluista (toiminta-apupalvelut, event management, koulutukset). Alennus ei koske Team Finland -vienninedistämismatkoja, jotka toteutetaan aina omakustannushintaisina.

Näkyvyys

SVKK:n jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden saada yritykselle lisänäkyvyyttä. Jäsenillä on mahdollisuus pitää alustuksia ja luentoja SVKK:n koulutus- ja jäsentilaisuuksissa ja kirjoittaa sopimuksen mukaan vieraskynäartikkeleja jäsenlehteemme Venlaan. Jäsenille on nettisivuillamme lisäksi oma jäsenet tarjoavat jäsenille -sivu, jossa jäsen voi tarjota erilaisia konkreettisia alennuksia ja etuja tuotteistaan ja palveluistaan muille jäsenyrityksille. Uudet jäsenet esitellään Venlassa ja SVKK:n verkkosivuilla ja jäsenyritysten yhteystiedot julkaistaan sivustollamme jäsenemme – osiossa

Jäsenet voivat hankkia SVKK:n jäsenrekisterin itselleen yhteystietoineen jäsenalennushintaisena.

Vaikuttaminen

Jäsenet voivat viestiä SVKK:n kautta julkiselle hallinnolle Venäjän kauppaan liittyvistä kysymyksistä ja siten osallistua Suomen ja Venäjän välisen kaupan kehittämiseen sekä Venäjän-kauppaan vaikuttavien talous- ja kauppapoliittisten asioiden käsittelyyn. Jäsenillä on lisäksi mahdollisuus tavata suomalaisia ja venäläisiä yritys- ja viranomaisdelegaatioita. Suomalais-Venäläinen kauppakamari kuuluu laajempaan Business Team for Russia –yhteistyöverkostoon, jossa mukana ovat lisäksi East Office, Elinkeinoelämän keskusliitto, Keskuskauppakamari ja Suomen Yrittäjät. Verkosto tarjoaa jäsenyrityksille Suomen elinkeinoelämää laajasti edustavan ja monipuolisen vaikutuskanavan.

Ota yhteyttä

Marjut Sirola
Marjut Sirola Markkinointipäällikkö, jäsenpalveluiden suunnittelu ja toteutus +358 10 439 1158 +358 50 555 2073
Back top top