Skip to Content

SVKK Club: Jäsenyritysten kesätilaisuus Fazerilla

Aika
Paikka
Vantaa

”Helsinkiläisten makumaailma mullistui, kun 25-vuotias Karl Fazer avasi ranskalais-venäläisen konditorian Helsingin Kluuvikadulle 17.9.1891. Maailmanmatkoiltaan Karl Fazer toi reseptit, joiden mukaan Kluuvikadulla valmistettiin esimerkiksi Tummia perunaleivoksia, Bebe-leivoksia ja Kinuskikakkuja. Karl Fazer kutsui itseään sokerileipuriksi ja käsillä tekeminen oli yrityksessä alusta alkaen arvostettua taidetta.”

Toivotamme kaikki SVKK:n jäsenyritysten edustajat lämpimästi tervetulleiksi mukaan SVKK:n ja Fazerin yhteistyössä järjestämään jäsenten kesätapaamiseen Vantaan Fazerilaan. Fazerilassa saamme kuulla Fazerin mielenkiintoisesta historiasta ja heidän nykyisistä liiketoiminnoistaan Venäjällä. Alustusten jälkeen pääsemme kierrokselle Fazer Experience- vierailukeskukseen ja nautimme ohjelman lomassa kahvia ja virvokkeita.

Ohjelma:
14.00 – 16.00

  • 125 vuotta suomalaista hyvää, Liisa Eerola, Viestintäjohtaja, Fazer Makeiset Oy
  • Fazerin Venäjän toiminnot, Tom Lindblad, Johtaja, Kaupalliset yksiköt
  • Näyttelykierros Fazer Experience Vierailukeskuksessa (kierros n. klo 15–16)

 

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen, joka käynnistyy toukokuun alkupuolella.

Lähetämme tilaisuudesta sähköpostikutsun kaikille jäsenyrityksille.

Ilmoittautumiset 5.6.2017 mennessä Elena Niiniselle, elena.niininen@svkk.fi. Osallistuminen vahvistetaan teille 6.6.2017.

Tilaisuus on tarkoitettu vain SVKK:n jäsenille ja se on maksuton. Tilaisuuteen mahtuu 40 henkilöä.
Tilarajoitusten vuoksi pidätämme oikeuden rajoittaa osallistujamäärän 1/per yritys.

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan!

 

Tiesitkö muuten, että Fazerin Kiss-Kiss -karkki on vanhin suomalainen edelleen voimassa oleva tavaramerkki, joka rekisteröitiin jo vuonna 1901? Kiss-Kiss-karamellien valmistus oli aloitettu Fazerilla jo vuonna 1897. Rekisteröimällä tavaramerkin Fazer sai yksinoikeuden Kiss-Kiss-merkkiin, joka on tuttu jo monille sukupolville Suomessa. Vuonna 1991 Kiss-Kiss pääsi postimerkkiin, jolla juhlistettiin suomalaisen makeisteollisuuden 100-vuotisjuhlaa.

Paikka

Fazer, Karl Fazer-Sali, Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Back top top