Skip to Content

SVKK Club: Venäjän kaupan barometri, kevät 2017

Aika
Paikka
Helsinki

Ruplan eurokurssi oli vahvistunut, kansainväliset luottoluokittajat ovat kohentaneet Venäjän luokitusnäkymiä ja tuoreimmat tullitilastot kertovat viennin elpymisestä Venäjälle. Onko Venäjän talous ja Venäjän-kauppa siis vihdoin piristymässä?

Tule Venäjän-kaupan barometritutkimuksen julkistamistilaisuuteen kuulemaan, miltä Venäjän-kaupan tilanne näyttää tällä hetkellä ja miten yritykset arvioivat sen kehittyvän tulevina kuukausina. Tilaa on myös kysymyksille ja keskustelulle!

Aika: 25.4.2017 kello 9.00 (ilmoittautuminen ja kahvi 8.30 alkaen)
Paikka: EK:n kokouskeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Barometrin tulokset kertoo SVKK:n toimitusjohtaja Jaana Rekolainen

Yritysten kommentit Venäjän-kaupan tilanteesta antavat:

Petri Kujala, Toimitusjohtaja, Fazer Leipomot ja Executive Vice President, Fazer-konserni

Jarmo Sopanen, Vice President, Sales & Marketing, Lahti Precision Oy

Mukana myös: Ilkka Salonen, East Office, Timo Vuori, Keskuskauppakamari, Petri Vuorio, Elinkeinoelämän keskusliitto ja Thomas Palmgren, Suomen yrittäjät.

Huom! Saimme suuremman tilan käyttöömme, tilaisuuteen mahtuu vielä osallistujia – ilmoittaudu viimeistään perjantaina 21.4.!

Ilmoittautumiset: annnika.peitsara@svkk.fi (Myös etäosallistumiset)

Huom! Mikäli paikan päällä osallistumista ei peruta viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta, joudumme laskuttamaan no show –maksun 20 euroa +alv (laskuun lisätään laskutuslisä 7 euroa + alv).

Suomalais-Venäläinen kauppakamari selvittää barometritutkimuksessaan puolen vuoden välein Venäjän kaupan ajankohtaisen tilanteen. Peruskysymyksinä barometrissä kartoitetaan Venäjän viennin kehitystä ja odotuksia, Venäjällä tapahtuvan liiketoiminnan kehitystä ja odotuksia, haasteita viennissä ja liiketoiminnassa, odotuksia Venäjän talouden kasvulle sekä Venäjälle tehdyistä ja suunnitelluista investoinneista. Tänä vuonna barometritutkimus toteutetaan Business Team for Russia -yhteistyönä (East Office, Keskuskauppakamari, Elinkeinoelämän keskusliitto, Suomen Yrittäjät ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari).

       

Paikka

SVKK Helsinki

Eteläranta 10, Helsinki
Back top top