Skip to Content
Uutiset
Avoin 289

SVKK toivottaa hyvää ja rentouttavaa kesää!

Uutistoimituksemme siirtyy heinäkuun ajaksi kesälaitumille. Venäjä-uutisten pariin palaamme jälleen virkistyneinä elokuussa. Toivotamme kaikille lukijoillemme oikein hyvää kesää ja loma-aikaa!

Avoin 442

Moskovalainen startup tuo potkulautoja Espooseen

Moskovalainen startup Samocat Sharing ja Espoon kaupunki aloittavat potkulautapalvelupilotin Otaniemessä elokuussa 2017. Samocat on myös perustanut Euroopan toimipisteensä Espooseen, mistä tavoitteena on laajentua muualle Eurooppaan.

Avoin 322

Venäläiset ostavat yhä enemmän EU-alueen verkkokaupoista

Eurooppalaisten verkkokauppojen asiakkaat edustavat varakkaampaa ostajakuntaa, joka on kiinnostunut brändituotteista ja tavaroista, joita ei ole myynnissä Venäjällä

Avoin 436

BASF ja Norilsk Nickel yhteistyöhön akkumateriaalien raaka-ainetoimituksista eurooppalaisille valmistajille

Yhteistyön tavoitteena on toimittaa eurooppalaisille sähköautojen akkuvalmistajille paikallisesti tuotettuja katodimateriaaleja.

Jäsenille 338

Hyötyajoneuvojen myynti kasvoi

Hyötyajoneuvojen myynti on jatkanut kasvuaan Venäjällä: toukokuussa kuorma-autojen myynti lisääntyi 69 %:lla ja kevyiden hyötyajoneuvojen myynti 19 %:lla. Alalla toimivat ulkomaiset yritykset uskovat myynnin kasvun jatkuvan samaan tahtiin ja myös lykkääntyneiden tilausten realisoituminen jatkuu, kun taas kotimaiset kevyiden hyötyajoneuvojen markkinajohtajat odottavat taantumaa johtuen valtionavustusten heikentymisestä.

Back top top