Skip to Content
Tapahtumaraportit

SVKK Club 1.2.2016: Jokerit tarjosi jännitystä jäseniltaan

Suomalais-Venäläinen kauppakamari kutsui viime torstaina jäsenyrityksensä edustajia pikkujoulujen viettoon SETCleanTechin ja Jokereiden vieraaksi Hartwall Arenalle. Glögin ja pipareiden maistelun lomassa vieraat pääsivät seuraamaan vähämaalista, mutta sitäkin jännittävämpää kiekkopeliä, jossa Jokereiden vastustajaksi asettui Länsi-Siperiasta Pasilaan saapunut Traktor Tsheljabinsk.

Tilaisuuden alkajaisiksi SVKK:n toimitusjohtaja Jaana Rekolainen kävi läpi kauppakamarin toimintaa kuluneena vuonna ja kertoi myö ensi vuoden toiminnan painopisteistä. Rekolaisen jälkeen SETCleanTechin Kai Paananen ja Juris Troshenko valottivat Venäjän ympäristölainsäädännön muutoksia ja kertoivat Venäjän cleantech-markkinoiden mahdollisuuksista suomalaisyrityksille. Samalla keskusteltiin myös Venäjällä ensi vuonna järjestettävästä ympäristövuodesta.

Alkupuheenvuorojen jälkeen pikkujouluohjelmassa siirryttiin kohti illan päätapahtumaa, eli jääkiekko-ottelua, jonka ennakkoasetelmista kävivät vieraille kertomassa suomikiekon legendaarisiin pelaajiin lukeutuvat Pentti ”Hiiri” Hiirros ja Ari Sulander. Ensimmäisellä erätauolla SVKK:n pikkujoulujuhlijoita kävivät tervehtimässä myös seuran toimitusjohtaja Jukka Kohonen sekä General Manager Jari Kurri, jotka kertoivat jokeriorganisaation tarjoamista vienninedistämis- ja verkostoitumismahdollisuuksista. Jokereiden bisnespalveluista voi lukea myös uusimmasta Venla-lehdestä.

Jukka Kohonen ja Jari Kurri

Vaikeuksien kautta voittoon – 2:1

Tiiviin puolustuksen nimiin vannova Traktor Tsheljabinsk oli Jokereille viheliäinen vastus. Jokereiden alku oli vahva, mutta hyvistäkään paikoista ei saatu kiekkoa ohi Traktorissa pelaavan Tshekin maajoukkuevahti Pavel Francouzin. Erän ensimmäinen maali nähtiin ajassa 8:25 ja se upposi Jokereiden maaliin Traktorin ylivoimalla.

Isännät tasoittivat pelin kolmannessa erässä ja peli siirtyi jännittävälle jatkoajalle, jonka selvästi piristynyt Jokerit ratkaisi edukseen.

Kolme veikkasi tuloksen oikein

Ennen pelikellon käynnistymistä vierailla oli mahdollisuus veikata pelin lopputulosta ja avausmaalin aikaa. Pikkujouluyleisöstä löytyikin peräti kolme henkilöä, jotka veikkasivat oikein pelin lopputuloksen. Lopputuloksen oikein veikanneista ensimmäisen maalin syntyajan veikkasi puolestaaan lähimmäksi Veli Vento, jolle lähtee myös Jokereiden tarjoama palkinto, eli pelipaita omalla nimellä ja vapaavalintaisella numerolla varustettuna.

SVKK, SET CleanTech ja Jokerit onnittelee voittajaa lämpimästi!

Keskustelua aiheesta

Back top top