Skip to Content

Kamarin käyttöohjeet: näin osallistut tapahtumiin etänä

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on mahdollisuuksien verkosto. Mitä se tarkoittaa? Kuinka palveluitamme ja jäsenyyttämme käytetään? Miten saat niistä kaiken mahdollisen hyödyn? Näihin vastaamme Kamarin käyttöohjeet -blogisarjassa.

Osa 2: Etäosallistuminen

Lähes kaikkiin Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsentapahtumiin ja koulutuksiin voi osallistua sekä livenä että etänä. Jäsentilaisuudet ovat avoimia vain jäsenillemme, mutta koulutukset ovat avoimia kaikille.

Etäosallistuminen helpottaa ja joustavoittaa Kamarin palveluiden käyttöä, sillä osallistuminen onnistuu mistä päin maailmaa tahansa, kunhan on nettiyhteyden äärellä.

– Tilaisuuksia voi seurata mistä tahansa – kotikonttorista, toimistolta, työmatkan aikana, junassa, lentokentällä. Etäyhteyden kautta voi esittää myös kysymyksiä esiintyijille ja osallistua keskusteluun, sanoo Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenpalveluista vastaava Business Advisor Annika Peitsara.

Näin osallistut tapahtumiin etänä

Annika Peitsara.

”Etäyhteyden kautta voi esittää myös kysymyksiä esiintyjille ja osallistua keskusteluun.”

Etäosallistuminen tapahtuu Microsoft Teamsin välityksellä ja onnistuu selaimen kautta – Teamsia ei siten ole pakko olla käytössä. Osallistuja saa tarvittavan linkin 1-2 päivää ennen tapahtumaa ja yhteys avataan hyvissä ajoin.

– Etäosallistujien määrä on kasvanut vuosi vuodelta. Etäyhteydestä on etua etenkin kun haluaa osallistua kauempaa, kertoo Suomalais-Venäläisen kauppakamarin koulutusvastaava Elena Niininen.

Näin osallistut tapahtumiin etänä

Elena Niininen.

”Etäosallistujien määrä on kasvanut vuosi vuodelta.”

Osallistuminen tapahtumaan tai koulutukseen on mahdollista muuttaa etäosallistumiseksi myös ilmoittautumisen jälkeen. Näin tapahtumaa ei tarvitse välttämättä jättää väliin yllättävän menon sattuessa.

Näin osallistut tapahtumiimme etänä:

  1. Kerro ilmoittautuessasi haluavasi osallistua etänä.
  2. Saat 1-2 päivää ennen tapahtumaa osallistumislinkin.
  3. Etäosallistuminen tapahtuu Microsoft Teamsin välityksellä ja onnistuu myös selaimen kautta.
  4. Voit osallistua keskusteluun kirjoittamalla tai mikrofonin kautta.

Jäsenet – muistattehan, että saatte koulutuksista 25 prosentin alennuksen!

Lue myös edellinen kirjoitus:

Kamarin käyttöohjeet: maksuton neuvonta – autamme kaikissa Venäjän-kaupan kysymyksissä

Keskustelua aiheesta

Back top top