Skip to Content

Pitää nähdä nurkan taakse

Kun olin työhaastattelussa SVKK:lle jo aika monta vuotta sitten, sain ohjeen: ”Meillä pitää sitten osata nähdä nurkan taakse”. Vakuutin osaavani, ja sain paikan.

Vuonna 2017 järjestimme 70 jäsentilaisuutta, joissa oli yhteensä yli 1000 osallistujaa. Jäsentilaisuuksien lisäksi järjestimme koulutuksia, Team Finland -vienninedistämismatkoja ja muita tilaisuuksia niin paljon, että vilskettä kyllä riitti koko vuodeksi. Oli mahtava tapahtumavuosi!

Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen tapahtuman yksilönä, eikä meillä ole sellaista tapahtumamuotoa, jonka voi pullauttaa samanlaisena ulos kerta toisen jälkeen. Toki tietyt tapahtumajärjestelyrutiinit toistuvat, mutta sisältö räätälöidään aina.

Aktiivinen tapahtumavuosi tarkoittaa sitä, että nurkan taakse on tullut kurkittua oikein urakalla. Onnistuneen tapahtuman juju piilee kiinnostavassa ja ajankohtaisessa sisällössä. Meidän järjestäjien pitää ennakoida, mikä olisi osallistuvien yritysten kannalta mahdollisimman hyvä ja hyödyllinen tapahtuman sisältö.

Meidän järjestäjien pitää ennakoida, mikä olisi osallistuvien yritysten kannalta mahdollisimman hyvä ja hyödyllinen tapahtuman sisältö.

Sitä se nurkan taakse kurkkiminen on; pohditaan, ideoidaan ja suunnitellaan tilaisuuksia ja etsitään puhujia ja viilataan näkökulmia. Ja erityisesti: ennakoidaan mikä olisi nyt se ajan henki, se näkökulma tai ”twisti”, mikä olisi hyvä ottaa huomioon tilaisuutta suunniteltaessa.

Tätä työtä me teemme oikeastaan koko ajan, aina joku kollega kysyy vinkkiä ja ideaa ja pohtii sopivaa yritysesimerkkiä tai puhujaa. Arkemme on ideointia!

Tietenkin seuraamme koko ajan, mitä Venäjän taloudessa ja toimintaympäristössä tapahtuu. Haemme ilmiöitä ja trendejä ja pohdimme, olisiko tämä aihe sellainen, joka jo voisi kiinnostaa suomalaisia yrityksiä, mistä näkökulmasta toisimme tuon aiheen ja miten yhdistäisimme nämä ajassa ilmenevät aiheet kiinnostavaksi kokonaisuudeksi.

Palautteen perusteella olemme onnistuneet tekemään jotakin oikein: koulutukset saivat palautteen keskiarvoksi 4,5 ja jäsentilaisuudet 4,8, kun maksimiarvosana on 5. Aina on toki varaa parantaa!

Kiitos, että olet ollut mukana tapahtumissamme, osallistujana, puhujana, sponsorina, kumppanina, ja palautteen antajana. SVKK on olemassa jäseniään ja muita asiakkaitaan varten ja meidän työmme onnistuu vain, jos osaamme tulkita ja ennakoida sitä tarvetta, mikä yrityksillä on.

Siispä ota sähköposti tai luuri käteen ja laita meille vinkkiä siitä, mitä haluaisit nähdä ja kuulla tapahtumissamme: jäsentilaisuuksissa, koulutuksissa, matkoilla.

Siispä ota sähköposti tai luuri käteen ja laita meille vinkkiä siitä, mitä haluaisit nähdä ja kuulla tapahtumissamme: jäsentilaisuuksissa, koulutuksissa, matkoilla. Olemme varmasti kiitollisia kaikesta ideointiavusta, jota saamme ja pyrimme ottamaan vinkit huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Tehdään tästä vuodesta vielä parempi, pidetään yhteyttä ja nähdään tilaisuuksissa!

Tsekkaa tulevat koulutukset ja jäsentilaisuudet tästä:

 

Keskustelua aiheesta

Back top top