Skip to Content

Case Valio

Vuorovaikutusta molemmissa maissa

Valio Oy liittyi Suomalais-Venäläisen kauppakamarin konsernijäseneksi tammikuussa 2021. Yhtiö liitti samaan jäsenyyteen konserniin kuuluvan tytäryhtiönsä OOO Valion. Emoyhtiö on ollut Kauppakamarin jäsen jo tätä ennen.

Valion ydinliiketoimintojen johtaja Elli Siltala painottaa yhteistyön merkitystä liiketoiminnassa. Hän kiittelee Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenetuja, jotka ovat tarjonneen heille pääsyn tärkeän tiedon pariin ja mahdollisuuden syventää tietämystä markkinoista. Konsernijäsenyys auttaa sekä emoyhtiötä että tytäryhtiötä pysymään paremmin vuorovaikutuksessa molemmissa maissa toimivien liike-elämän toimijoiden kanssa.

Konsernijäsenyys auttaa sekä emoyhtiötä että tytäryhtiötä pysymään paremmin vuorovaikutuksessa molemmissa maissa toimivien liike-elämän toimijoiden kanssa.

– Suomalais-Venäläinen kauppakamari on erinomainen esimerkki siitä, että yhteistyö on menestyvän liiketoiminnan perusta. SVKK:n tarjoamat mahdollisuudet ovat tärkein syy liittyä jäseneksi. SVKK on foorumi kokemustenvaihdolle markkinatoimijoiden välillä. Valion kannalta Venäjän markkinoilla on merkittävä rooli, ja meille on tärkeää luoda kumppanuuksia markkinatoimijoiden kanssa kansainvälisellä tasolla.

”Valion kannalta Venäjän markkinoilla on merkittävä rooli, ja meille on tärkeää luoda kumppanuuksia markkinatoimijoiden kanssa kansainvälisellä tasolla.”

Konsernijäsenyys hyödyttää myös tuoretta jäsenyritystä OOO Valiota. Tytäryhtiön toimitusjohtaja Elena Kipenjova sanoo, että vaikka Valiolla on Venäjällä jo yli sadan vuoden laaja kokemus ja syvällinen markkinatuntemus, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin asiantuntijuus auttaa edistämään liiketoiminnan kehittämistä ja löytämään sekä uusia ratkaisuja että lähestymistapoja liiketoiminnalle.

– Kauppakamarin jäsenyys on ainutlaatuinen mahdollisuus vuoropuheluun ja kokemusten vaihtoon kahden maan asiantuntijoiden ja markkinatoimijoiden kanssa, jotka tuntevat sekä markkinat että kuluttajat, ja ymmärtävät Suomen ja Venäjän välisen vuorovaikutuksen erityispiirteet.

Valio – Maailman innovatiivisin maito- ja ruokatalo

Valion tehtävä on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti. Teemme maistuvia tuotteita maidosta ja useista muista raaka-aineista. Tarjoamme makunautintoja, vaihtelua ja iloa ruokapöytään. Samalla toteutamme tärkeitä yhteiskunnallisia tehtäviä: ruoan riittävyyden turvaaminen, kansanterveyden kohentaminen ja eläinten hyvinvoinnin parantaminen ovat esimerkkejä vaikutuksistamme. Näin ajattelevat myös suomalaiset, jotka ovat valinneet Valion Suomen vastuullisimmaksi yritykseksi seitsemän kertaa peräkkäin.

OOO Valio on Valion venäläinen tytäryhtiö. Venäjällä Valio edustaa suomalaista kokemusta maukkaiden ja korkealaatuisten maitotuotteiden valmistamisesta. Yhtiö erikoistuu maitotuotteiden tuotantoon omalla tehtaallaan Moskovan alueella ja kumppaneiden tuotantolaitoksilla, sekä maidottomien, laktoosittomien tuotteiden ja äidinmaidonkorvikkeiden toimittamiseen Suomesta.”

 

Back top top