Skip to Content

Suomalainen business matkustaa Tatarstaniin!

Suomalainen business näkyy ja kuuluu Tatarstanissa 17.-18.10.2018, kun järjestämme suuren suomalaisen yritystapahtuman Kazanissa Team Finland-vienninedistämismatkan yhteydessä. Suomalaisyrityksistä koostuvaa delegaatiota johtaa Suomen Moskovan-suurlähettiläs Mikko Hautala.

Kaksipäiväiseen ohjelmaan kuuluvat korkean tason businessfoorumi Korston -hotellissa sekä yritysvierailuja.

Tatarstanissa asuu 3,9 miljoonaa asukasta. Sen pääkaupunki on Kazan, joka on elinvoimainen, kansainvälinen ja monikulttuurinen kaupunki.

Tatarstanissa ollaan kiinnostuneita suomalaisesta osaamisesta erityisesti seuraavilla aloilla: kemian- ja petrokemianteollisuus, ICT ja digitalisaatio, teollisuuden automaatio, koulutusosaaminen, terveydenhuolto, metsäteollisuus, energiansäästö, rakentaminen, arkkitehtuuri, jätehuolto ja startupit.

Yhteistyössä kanssamme ovat Suomen Moskovan-suurlähetystö ja muut Team Finland -toimijat. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuiset puitteet esitellä omia tuotteita ja palveluja venäläisille asiakkaille, kumppaneille ja bisnesmaailman päättäjille!

Osallistumismaksu: 950 € +alv/osallistuja.
Seuraavat osallistujat samasta yrityksestä 450 € + alv/osallistuja.


ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN PÄÄTTYI 18.9.


Viime vuonna Finnish Business järjestettiin lokakuun lopulla Pietarissa. Tapahtuma kokosi tuolloin Corinthia -hotelliin verkostoitumaan yhteensä yli 400 suomalaista ja venäläistä yritysedustajaa. Suomalaisia paikalla oli 150 ja venäläisiä vieraita yli 250. Tapahtuman järjesti Suomalais-Venäläinen kauppakamari Team Finland -yhteistyönä. Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita!Katso kuvakooste viime vuoden tapahtumasta.

Pääkumppanit

Kumppanit

Tapahtuman järjestäjät

Back top top