Skip to Content

Team Finland -matka Kazaniin lokakuussa!

Kazaniin suuntautuvan Team Finland -vienninedistämismatkan yhteydessä järjestetään syksyllä suuri Suomen ja Venäjän välisen kaupan vuotuinen yritystapahtuma ”Finnish Business”.

Suomalaisyrityksistä koostuvaa delegaatiota johtaa Suomen Moskovan-suurlähettiläs Mikko Hautala.

Tatarstanissa asuu 3,9 miljoonaa asukasta. Sen pääkaupunki Kazan on elinvoimainen, kansainvälinen ja monikulttuurinen kaupunki, jonne lentää 2,5 tunnissa Finnairilla suoraan Helsingistä.

Tatarstanissa ollaan kiinnostuneita suomalaisesta osaamisesta erityisesti seuraavilla aloilla: kemian- ja petrokemianteollisuus, ICT ja digitalisaatio, teollisuuden automaatio, koulutuspalvelut, terveydenhuolto, metsäteollisuus, energiansäästö, rakentaminen, arkkitehtuuri, jätehuolto ja startupit.

Yhteistyössä kanssamme ovat Suomen Moskovan-suurlähetystö ja muut Team Finland -toimijat. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuiset puitteet esitellä omia tuotteita ja palveluja venäläisille asiakkaille, kumppaneille ja bisnesmaailman päättäjille!

Ilmoittautuminen avataan pian ja lisätietoa tapahtumasta on tulossa. Merkitse päivämäärät jo nyt kalenteriin!

Tiedustele tapahtuman kumppanuuspaketteja!

Viime vuonna Finnish Business järjestettiin lokakuun lopulla Pietarissa. Tapahtuma kokosi tuolloin Corinthia -hotelliin verkostoitumaan yhteensä yli 400 suomalaista ja venäläistä yritysedustajaa. Suomalaisia paikalla oli 150 ja venäläisiä vieraita yli 250. Tapahtuman järjesti Suomalais-Venäläinen kauppakamari Team Finland -yhteistyönä. Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita!

Katso kuvakooste viime vuoden tapahtumasta.


Back top top