Skip to Content

Suomalainen business vieraili Tatarstanissa!

Suomalainen business näkyi ja kuului näyttävästi Tatarstanissa 17.-18.10.2018, kun järjestimme suuren suomalaisen yritystapahtuman Kazanissa Team Finland-vienninedistämismatkan yhteydessä. Suomalaisyrityksistä koostuvaa delegaatiota johti Suomen Moskovan-suurlähettiläs Mikko Hautala.

Kaksipäiväiseen ohjelmaan kuuluivat korkean tason businessfoorumi Korston -hotellissa sekä yritysvierailuja.

Tatarstanissa asuu 3,9 miljoonaa asukasta. Sen pääkaupunki on Kazan, joka on elinvoimainen, kansainvälinen ja monikulttuurinen kaupunki. Tatarstanissa oltiin kiinnostuneita suomalaisesta osaamisesta erityisesti seuraavilla aloilla: kemian- ja petrokemianteollisuus, ICT ja digitalisaatio, teollisuuden automaatio, koulutusosaaminen, terveydenhuolto, metsäteollisuus, energiansäästö, rakentaminen, arkkitehtuuri, jätehuolto ja startupit.

Yhteistyössä kanssamme toimivat Suomen Moskovan-suurlähetystö ja Team Finland.

Tapahtuma tarjosi ainutlaatuiset puitteet esitellä tuotteita ja palveluja venäläisille asiakkaille, kumppaneille ja bisnesmaailman päättäjille!

 


Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita! Julkaisemme tapahtumaan liittyvän kuvakoosteen ja videoita pian. Niiden valmistumista odotellessa voit katsoa kuvakoosteen edellisvuoden Finnish Business -tapahtumasta.

Pääkumppanit

Kumppanit

Tapahtuman järjestäjät

Back top top