Skip to Content

Finnish Business in St.Petersburg 23.4.2020

Lähde kanssamme Pietariin solmimaan uusia bisneskontakteja. Tuleva Finnish Business 2020 kokoaa yhteen suomalaisten yritysten menestystarinat ja luotsaa Venäjän-kaupan uutta suuntaa uudella vuosikymmenellä.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu korkean tason seminaarista ja Meet & Greet –verkostoitumistapahtumasta. Paikalle odotetaan yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä.

Tapahtuman pääkumppaneiksi ovat jo tähän mennessä ilmoittautuneet YIT, Ponsse ja Uponor sekä peruskumppanuuspaketeilla mukaan lähtevät Abloy, Industri-Textil Job, EKE ja Finnlines. Tiedustele kumppanuuspaketteja!

Tapahtumamme täyttää nyt 10 vuotta ja juhlimme sitä näyttävästi teemalla

Suomalaisyritysten menestyksen julkiset salat Pietarissa ja Venäjän-kaupan uusi suunta 2020

Suomalaiset ovat tehneet Pietarissa aina kauppaa. Pietari on Suomelle tuttu lähimarkkina ja siellä on Suomen ulkopuolella sijaitseva suurin suomalaisyritysten keskittymä – noin 400 yritystä.

Pietari on suomalaisille ja Suomi pietarilaisille yleisesti myös tärkeä matkakohde. Suomalaisen on Pietariin hyvä mennä ja siellä olla – matka junalla kestää lähtöasemasta riippuen vain 1,5 -3,5 tuntia. Tutkitusti peräti 95 % pietarilaisista suhtautuu suomalaisiin myönteisesti. Pietarissa arvostetaan suomalaista koulutusta, tasa-arvoa, vapautta ja matalaa korruptiota.

Suomi on pietarilaisille yhtä kuin puhdas luonto ja ympäristö, korkealaatuiset tuotteet, hyvä elintaso ja elämänlaatu.

Osallistumishinta tapahtumaan on 750 € + alv. Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenille 560 € + alv.
Toinen osallistuja samasta yrityksestä: 400 € + alv.

Lähde mukaan jakamaan yrityksesi menestystarina ja tekemään ratkaisevia diilejä!

Mikäli kaipaat vinkkiä majoittumiseen tapahtuman ajaksi, niin Crowne Plaza St. Petersburg Airport tarjoaa Finnish Business -osallistujille erikoishintaisia huoneita – tutustu tarkemmin ja varaa.

Lisätiedot: Annika Peitsara, annika.peitsara@svkk.fi, +358 40 513 4969

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 15.3.2020.

Katso kuvia syksyn 2019 Smart Nordic -tapahtumastamme!

Tapahtuman järjestäjät:

Pääkumppanit

Kumppanit

Yhteistyökumppanit

Back top top