Skip to Content

Finnish Business in St.Petersburg 2021

Finnish Business in St. Petersburg on siirretty – ilmoitamme uuden ajankohdan mahdollisimman pian.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on siirtänyt lokakuun 2020 alkuun suunnitellun Finnish Business in St. Petersburg -yritystapahtuman seuraavaan vuoteen. Syynä siirtoon on koronatilanne ja epävarmuus tilanteen kehittymisestä.

Henkilökohtaisten kohtaamisten merkitys on ensiarvoisen tärkeää kansainvälisessä kaupassa. Pidämme kuitenkin jäsenyritystemme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme terveyttä ja turvallisuutta nyt etusijalla. Jatkamme vaikuttavien kohtaamisten, koulutuksien, tietoiskujen ja jäsentilaisuuksien järjestämistä virtuaalisesti.

Jaana Rekolainen,
Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja

Olemme pahoillamme ilmoittautuneille yrityksille aiheutuneesta ylimääräisestä työstä, ja toivomme, että voimme jatkaa yhteistyötä tähän tapahtumaan liittyen niin pian kuin on mahdollista.

Olemme yhteydessä elokuussa kaikkiin yrityksiin, jotka ovat maksaneet osallistujamaksun.

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Annika Peitsaraan, +358 40 513 4969, annika.peitsara@svkk.fi.


Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason seminaarista ja Meet & Greet –verkostoitumistapahtumasta. Paikalle odotetaan joka vuosi yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä.

Suomalaiset ovat tehneet Pietarissa aina kauppaa. Pietari on Suomelle tuttu lähimarkkina ja siellä on Suomen ulkopuolella sijaitseva suurin suomalaisyritysten keskittymä. Suomi on pietarilaisille yhtä kuin puhdas luonto ja ympäristö, korkealaatuiset tuotteet, hyvä elintaso ja elämänlaatu.

Lisätiedot vuoden 2021 tapahtumasta: Annika Peitsara, annika.peitsara@svkk.fi, +358 40 513 4969

Katso kuvia syksyn 2019 Smart Nordic -tapahtumastamme!

Tapahtuman järjestäjät:

Yhteistyökumppanit

Back top top