Skip to Content

Finnish Business siirretty ajankohtaan 1.10.2020

Finnish Businessin osallistuja,

Olemme päättäneet siirtää Finnish Business in St. Petersburg -yritystapahtumamme syksyyn. Siirron syynä on koronaviruksen leviämisen estäminen. Uusi päivämäärä on 1.10.2020 ja tapahtumapaikkana on aiemmin ilmoitettu Crowne Plaza St. Petersburg Airport.

Yritysten kaikki ilmoittautumiset ja osallistumiset säilyvät ennallaan, eikä niitä tarvitse tehdä uudelleen.

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Annika Peitsaraan, +358 40 513 4969, annika.peitsara@svkk.fi.


Finnish Business 2020 kokoaa yhteen suomalaisten yritysten menestystarinat ja luotsaa Venäjän-kaupan uutta suuntaa uudella vuosikymmenellä.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu korkean tason seminaarista ja Meet & Greet –verkostoitumistapahtumasta. Paikalle odotetaan yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä.

Tapahtuman pääkumppaneiksi ovat jo tähän mennessä ilmoittautuneet YIT, Ponsse ja Uponor sekä peruskumppanuuspaketeilla mukaan lähtevät Abloy, Industri-Textil Job, EKE, Finnlines, Capital Legal Services, Nor-maali, Food from Finland, Teknos ja Pietarissa sijaitseva teollisuuspuisto Marjino. Tiedustele kumppanuuspaketteja!

Tapahtuman avaa Suomen puolelta kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari. Pääpuhujana on Venäjän lentopallomaajoukkueen ja Pietarin Zenitin päävalmentaja Tuomas Sammelvuo. Battle-keskustelussa mukana ovat Teemu Helppolainen (YIT), Timur Zharkov (AO Uponor Rus) ja Jaakko Laurila (OOO Ponsse) pääkumppaniyrityksistämme.

Finnish Business -tapahtuma täyttää nyt 10 vuotta ja juhlimme sitä näyttävästi teemalla

Suomalaisyritysten menestyksen julkiset salat Pietarissa ja Venäjän-kaupan uusi suunta 2020

Suomalaiset ovat tehneet Pietarissa aina kauppaa. Pietari on Suomelle tuttu lähimarkkina ja siellä on Suomen ulkopuolella sijaitseva suurin suomalaisyritysten keskittymä – noin 400 yritystä. Suomi on pietarilaisille yhtä kuin puhdas luonto ja ympäristö, korkealaatuiset tuotteet, hyvä elintaso ja elämänlaatu.

Osallistumishinta tapahtumaan on 750 € + alv. Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenille 560 € + alv. Toinen osallistuja samasta yrityksestä: 400 € + alv.

Lähde mukaan jakamaan yrityksesi menestystarina ja tekemään ratkaisevia diilejä!

Crowne Plaza St. Petersburg Airport tarjoaa Finnish Business -osallistujille erikoishintaisia huoneita – tutustu tarkemmin ja varaa.

Lisätiedot tapahtumasta: Annika Peitsara, annika.peitsara@svkk.fi, +358 40 513 4969

 

 

Katso kuvia syksyn 2019 Smart Nordic -tapahtumastamme!

Tapahtuman järjestäjät:

Pääkumppanit

Yhteistyökumppanit

Back top top