Skip to Content

Finnish Business in St.Petersburg 23.4.2020

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu korkean tason seminaarista ja Meet & Greet –verkostoitumistapahtumasta. Se on kerännyt vuosittain yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä.

Tapahtumamme täyttää nyt 10 vuotta ja juhlimme sitä näyttävästi teemalla

Suomalaisyritysten menestyksen julkiset salat Pietarissa ja Venäjän-kaupan uusi suunta 2020

Suomalaiset ovat tehneet Pietarissa aina kauppaa. Pietari on Suomelle tuttu lähimarkkina ja siellä on Suomen ulkopuolella sijaitseva suurin suomalaisyritysten keskittymä – noin 400 yritystä.

Suomalaisen on Pietariin hyvä mennä ja siellä olla, sillä matka kestää lähtöasemasta riippuen vain 1,5 -3,5 tuntia ja 95 % pietarilaisista suhtautuu meihin myönteisesti.

Suomi on pietarilaisille yhtä kuin puhdas luonto ja ympäristö, korkealaatuiset tuotteet, hyvä elintaso ja elämänlaatu. Lisäksi Pietarissa arvostetaan suomalaista koulutusta, tasa-arvoa, vapautta ja matalaa korruptiota. Pietari on suomalaisille ja Suomi pietarilaisille monella tapaa myös tärkeä matkakohde.

Tuleva Finnish Business 2020 kokoaa yhteen suomalaisten yritysten menestystarinat ja luotsaa Venäjän-kaupan uutta suuntaa uudella vuosikymmenellä.

Osallistumishinta 750 € + alv. Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenille 560 € + alv.
2. osallistuja samasta yrityksestä: 400 € + alv. Ilmoittaudu viimeistään 15.3.2020.

Lähde mukaan jakamaan yrityksesi menestystarina ja tekemään ratkaisevia diilejä!

Katso kuvia syksyn 2019 Smart Nordic -tapahtumastamme!

Tapahtuman järjestäjät:

Tapahtuman pääkumppani:

Kumppanit:

Back top top