Skip to Content

Finnish Business in St.Petersburg 2021

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 hotellissa Crowne Plaza St.Petersburg Airport.

Miten yrityksesi hyötyy tapahtumasta?

Finnish Business tarjoaa yrityksellesi parasta näkyvyyttä ja loistavia mahdollisuuksia verkostoitua Suomen ja Venäjän liike-elämän päättäjien kanssa. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä kehitys, digitalisaatio, rakentaminen, terveysala ja metsäala. Toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki suomalaiset yritykset ja toimialat.

Haetko yrityksellesi kasvua ja kauppakumppaneita? Lähde mukaan verkostoitumaan, tekemään uusia kauppoja ja laajentamaan yritystoimintaa. Meidän tukemme ja asiantuntijoidemme vahva Suomen ja Venäjän välisen kaupan osaaminen on läsnä koko tapahtuman ajan.

Vastuullisena toimijana huomioimme tapahtuman järjestelyissä terveysturvallisuuden ja mahdolliset voimassa olevat rajoitukset.

 

Päivitämme tapahtumasivua sitä mukaan, kun ohjelma varmistuu ja osalllistujia ilmoittautuu mukaan.


Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä.

Suomalaiset ovat tehneet Pietarissa aina kauppaa. Pietari on Suomelle tuttu lähimarkkina ja siellä on Suomen ulkopuolella sijaitseva suurin suomalaisyritysten keskittymä. Suomi on pietarilaisille yhtä kuin puhdas luonto ja ympäristö, korkealaatuiset tuotteet, hyvä elintaso ja elämänlaatu.

Lisätietoja tapahtumasta: Annika Peitsara, annika.peitsara@svkk.fi, +358 40 513 4969

Katso kuvia syksyn 2019 Smart Nordic -tapahtumastamme!

Tapahtuman järjestäjät:

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Team Finland -yhteistyössä mukana

Back top top