Skip to Content

Cressey International offers to FRCC members

 

 

Cressey International Oy on suomalainen yritys joka auttaa yrityksiä pääsemään Venäjän markkinoille ja tekee yhteistyötä siellä jo toimivien yritysten kanssa. Meillä on toimistot Helsingissä ja Moskovassa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista, tullauksesta ja logistiikasta sekä laki ja verotusasioista.

Markkinointi
Teemme strategista, operatiivista markkinointia sekä kattavia markkinatutkimuksia (esim. markkina-analyysia, kilpailu, asiakkaat, hinnat yms). Valmistelemme Venäjän markkinoille laajentumisen ja huolehdimme yrityksesi täyden potentiaalin käytön Venäjällä. Tuemme päivittäisessä toiminnassa niin lakiasioiden kuin verosuunnittelun optimoinnissa, sekä liiketoiminnan kehittämisstrategiassa ja mainoskampanjoissa.

Tullaus & Logistiikka
Tarjoamme “logistic distribution” eli viennin ja tuonnin ulkoistamista avaimet käteen -palveluna sekä viennin ja tuonnin neuvontaa. Avaimet käteen: tilaus, maksu, toimitus, tullaus, varastointi, toimitus ovelle – solmimme oman sopimuksen tavarantoimittajiesi ja paikallisten kumppaneiden kanssa.

Lisäksi tarjoamme muita asiantuntijapalveluita yritystoimintasi tukemiseksi Venäjän markkinoilla, kuten verosuunnittelua ja lakiasioita, talous ja kirjanpitoa sekä IT-palveluita.

Kaikki palvelumme räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Cressey International Oy
Kutomotie 16
00380 Helsinki
Phone: +358 10 666 7860
Email: inquiries@cressey.fi

2019 Erikoistarjous SVKK:n jäsenille:

Tarjoamme SVKK:n jäsenille –15% alennuksen markkinatutkimuksista.
Voimassa 31/12/2019 saakka.

 

Back top top