Skip to Content

DeLores Interactive Training tarjoaa SVKK:n jäsenille liike-elämän venäjän kielen verkkokurssin veloituksetta kuukaudeksi.

Tiedätkö, mitä naapurissa puhutaan? Kohta tiedät.

Toinen toisensa ymmärtäminen on arvokas valttikortti hyville ja toimiville kauppasuhteille. Ensiaskel tähän on kielimuurin murtaminen. Se on haaste molemmille osapuolille.

Ensi vuonna 30 vuotta täyttävä perheyrityksemme DeLores Interactive Training Oy järjestää venäjän kielen ja kulttuurin opetusta venäläisten kanssa toimiville suomalaisyrityksille.

Olemme kevään aikana sopeutuneet nopeasti muuttuvaan tilanteeseen. Uudistimme liike-elämän venäjän kielen verkkokurssin, joka sisältää nyt 200 verkkotehtävää ja 240 äänitettyä fraasia. Jatkamme edelleen tehtävävalikoiman laajentamista.

Tämän syksyn ja tulevan kevään aikana haluamme innostaa suomalaisia liikemiehiä ja -naisia opiskelemaan itsenäisesti venäjää eri tasoilla.

Toivomme, että tästä syntyy sinulle uusi harrastus. Tehtäviä voi tehdä helposti tableteilla, puhelimella tai tietokoneella. Kurssi sisältää lukutehtäviä, kuullun ymmärtämistä ja monivalintatehtäviä. Verkkokurssiin sisältyy myös online-tuki, voit olla yhteydessä meidän ammattilaisiin tarvittaessa.

Lisätietoa: arsen.kaader@deloresinteractive.com, +358 40 538 6031

Katso tarkennettu tarjous ja toimintaohjeet:

 

Keskustelua aiheesta

Back top top