Skip to Content

Nauka Telecom tarjoaa konesalikeskuksen palveluja SVKK:n jäsenille

Nauka Telecom on monifunktionaalinen teleoperaattori

Yhtiö tarjoaa täyden valikoiman nykyaikaisia televiestintäpalveluja. Asiakkaille tarjotaan yksilöllisiä ratkaisuja tietoliikenne- ja tietoverkkojen rakentamiseen ja ylläpitoon ottaen huomioon niiden markkinoiden, vaatimusten ja budjetin erityispiirteet. 20-vuotisen toimintansa aikana Nauka Telecom:sta on tullut vahva yritys suurimpien teleoperaattoreiden TOP-50: ssä.

Suomessa Nauka Telecom tarjoaa laitteiden sijoittamista Datalahti -konesalikeskukseen. Konesali sijaitsee Helsingin Vallilassa osoitteessa Elimäenkatu 25-27. Tämä on yksi nykyaikaisimmista ja luotettavimmista tietojenkäsittely- ja palvelinkeskuksista, jonka kokonaispinta-ala on 2 200 neliömetriä. Asiakaslaitteiden sijoittamiseen on tarkoitettu 2 salia, joiden pinta-ala on 450 neliömetriä. Palvelinkeskuksella on sertifikaatit ISO 9001 (kansainvälisen standardin määräysten ja vaatimusten mukainen laatujärjestelmä) ja 27001 (tietoturvajärjestelmän vaatimusten noudattaminen).

Datalahti on ainutlaatuinen korkealaatuisten, laaja-alaisten palveluiden toimittaja, joka täyttää kaikki modernin palvelinkeskuksen keskeiset vaatimukset.

www.datalahti.fi
Puh: +358 50 555 8900 / +7 495 502 90 92
Email: office@datalahti.fi / orgu@naukanet.ru

Erikoistarjous SVKK-jäsenille:

Keskustelua aiheesta

Back top top