Skip to Content

Jäsenyys

Suomalais-Venäläinen kauppakamari auttaa jäseniään menestymään Venäjän markkinoilla. Jäsenenä saat arvokasta tietoa markkinoista, henkilökohtaista neuvontaa ja pääset verkostoitumaan oman alasi parhaiden osaajien kanssa.

Osana aktiivista verkostoamme saat täsmätietoa Venäjän markkinoista ensimmäisten joukossa.

 

Palvelut ja edut

Tieto
Tietoa

Tieto

Uutisdeskimme tuottaa päivittäin vain jäsenille tarkoitettuja uutisia suomeksi ja venäjäksi. Asiantuntijamme kartuttavat säännöllisesti myös tietopankkia.

Julkaisemme kaksi kertaa vuodessa painettuna ilmestyvää Venla-lehteä. Tarjoamme jäsenillemme näkyvyyttä haastatteluina Venlassa ja nettisivuillamme.

Klubit
Klubeja

Klubit

Järjestämme jäsenillemme runsaasti erilaisia verkostoitumistilaisuuksia ajankohtaisista Venäjän-kaupan teemoista ja aiheista alustuksineen. Maksuttomiin jäsentilaisuuksiin, klubeihin, on mahdollisuus osallistua myös etänä.

Lisäksi esittelemme kaksi kertaa vuodessa tuoreet Venäjän-kaupan barometritutkimuksen tulokset.

Tule verkostoitumaan ja päivittämään tietosi!

Edunvalvonta
Edunvalvontaa

Edunvalvonta

Jäsenet voivat viestiä kauttamme Venäjän julkiselle hallinnolle liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä ja päästä vaikuttamaan talous- ja kauppapoliittisten asioiden käsittelyyn.

Jäsenillä on lisäksi mahdollisuus tavata suomalaisia ja venäläisiä yritys- ja viranomaisdelegaatioita. Meillä on Venäjällä tiiviit ja pitkäaikaiset suhteet kaupunkien ja alueiden johdon kanssa.

Verkkokoulutukset
Koulutusta

Verkkokoulutukset

Järjestämme ajankohtaisia ja jäsenille maksuttomia verkkokoulutuksia. Ne ovat napakoita yhden teeman ympärille koottuja informatiivisia tietopaketteja. Kouluttajiksi kutsumme aiheen parhaat asiantuntijat Suomesta ja Venäjältä.

Reagoimme koulutuksissa erilaisiin yritystoimintaan vaikuttaviin lainsäädännön ja toimintaympäristön muutoksiin. Esimerkkejä käsiteltävistä teemoista ovat tullaus, juridiikka ja taloushallinto. Järjestämme koulutuksia suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

Jäsenedut

Jäsenet saavat 25 prosentin edun asiantuntijapäivistä, Team Finland -vierailuista ja tilaustapahtumista.

Asiantuntijapäivät

Järjestämme laajoja usean asiantuntijapuheenvuoron sisältäviä temaattisia koulutuksia: Tullauspäivä, Tullaus- ja sertifiointipäivä, Veropäivä, Riskipäivä, Kaupan esteet -päivä. Näissä noin neljä kertaa vuodessa järjestettävissä tilaisuuksissa on simultaanitulkkaus. Asiantuntijapäiviin voi osallistua fyysisesti tai verkossa.

Team Finland -vierailut

Järjestämme vienninedistämismatkoja parhaita liiketoimintamahdollisuuksia tarjoaville Venäjän alueille. Vierailut järjestetään Team Finland -yhteistyönä Suomen Moskovan-suurlähetystön ja Suomen Pietarin-pääkonsulaatin kanssa.

Tilaustapahtumat

Venäjällä kohtaamiset ovat tärkeitä. Huolellisesti järjestetty asiakastilaisuus on erinomainen keino markkinoida ja luoda henkilökohtaisia suhteita potentiaalisiin asiakkaisiin ja kumppaneihin. Voit antaa erilaisten asiakastapahtumien järjestelyt huoletta meidän hoidettaviksemme.


Jäsenmaksut

Jäsenmaksut muuttuivat 26.11.2020 oman pääoman perusteisista maksuista liikevaihtoperusteisiksi. Samalla suomalaisten ja venäläisten jäsenten maksut ja edut muuttuivat yhteneväisiksi.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenmaksun suuruus määräytyy yrityksen liikevaihdon mukaan. Uutuutena on konsernijäsenyys, johon emoyhtiö voi liittää yhden tai vaikka kaikki tytäryhtiöistään. Konsernijäsenyyden avulla tytäryhtiöiden työntekijät pääsevät osallisiksi Suomalais-Venäläisen kauppakamarin laajoista palveluista ja eduista.

Kysy lisää jäsenyydestä jasenpalvelut@svkk.fi

 

Täytä jäsenhakemus

 

Back top top