Skip to Content

Jäsenyytemme

Liity jäseneksi nyt – saat tehokasta apua Venäjän-kaupan liiketoimiin

Jäsenpalvelumme tukevat yrityksiä monipuolisesti Venäjän-kaupan liiketoiminnoissa. Osana aktiivista verkostoamme saat täsmätietoa Venäjän markkinoista ensimmäisten joukossa ja pääset tutustumaan Venäjän markkinoiden mahdollisuuksiin eturivin näköalapaikalta. Katso jäsenedut!

Elintärkeät verkostot
Kontaktit

Elintärkeät verkostot

Venäjän-kaupassa ei pärjää yksin. Kaipaatko uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai neuvoja ja tukea muilta toimijoilta? Jäsenenä pääset mukaan oikeisiin verkostoihin.

Lue lisää
Tietoa Venäjän markkinasta
Markkinatieto

Tietoa Venäjän markkinasta

Kaipaatko tuoreinta tietoa muuttuvasta Venäjän markkinasta ja suomalaisyrityksen toimimisesta Venäjällä?
Tiedätkö, miten muilla yrityksillä menee Venäjällä ja millä alalla olisi kysyntää? Jäsenenä saat käyttöösi aina tutkittua ja luotettavaa tietoa.

Lue lisää
Vaikuta Venäjän-kaupassa
Vaikuttaminen

Vaikuta Venäjän-kaupassa

Haluatko osallistua Suomen ja Venäjän välisen kaupan kehittämiseen ja kauppapoliittisten asioiden edistämiseen? Suomalais-Venäläinen kauppakamari avaa jäsenilleen oikeat ovet.

Lue lisää
Saat enemmän näkyvyyttä!
Näkyvyys

Saat enemmän näkyvyyttä!

Haluatko haastattelusi jäsenlehteemme Venlaan tai kirjoittaa Venäjän-kaupan aiheisen vieraskynäjutun blogiimme? Entäpä jäsentilaisuuden isännöinti yrityksessänne tai Venäjän-kaupan yritystarinanne avaaminen muille jäsenille aamukahveilla? Jäsenenä saat kohdennettua näkyvyyttä verkostossa.

Lue lisää

Jäsenyys ainutlaatuisessa Venäjän-kaupan verkostossa pitää jäsenet tehokkaasti ajan tasalla Venäjän markkinoiden tilanteesta ja erilaisista mahdollisuuksista!

Back top top