Skip to Content

Case Nokian Renkaat

Kokemusten vaihtoa ja käytäntöjen jakamista

Nokian Renkaat Oyj liittyi konsernijäseneksi maaliskuussa 2021. Yhtiö liitti mukaan kaksi tytäryhtiötään Nokian Shina OOO ja Nokian Tyres OOO. Yhtiö on ollut tyytyväinen yhteistyöhön ja kokemusten vaihtoon muiden suomalaistoimijoiden kanssa.

– Kokemusten vaihto suomalaisten yritysten kanssa esimerkiksi renkaiden pakollisista merkinnöistä, jätehuollosta ja vastuullisuudesta antaa mahdollisuuden seurata parhaita käytäntöjä maailmalla ja näin tukea toisiamme jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, sanoo Nokian Renkaiden varatoimitusjohtaja sekä Venäjän ja Aasian liiketoiminta-alueiden vastaava johtaja Andrei Pantioukhov.

Suomalaisilla tavaroilla ja tuotteilla on hyvä maine venäläisten kuluttajien keskuudessa. Nokian Renkaat -brändiä pidetään synonyyminä parhaille talvirenkaille, jotka ovat teknisine ominaisuuksineen kuin luodut Venäjän ilmasto-olosuhteisiin ja joiden toimivuus ja laatu varmistetaan jatkuvalla testaamisella.

Mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka edistää ja helpottaa turvallista liikkumista kaikissa olosuhteissa. Laadukkaat renkaamme tarjoavat luotettavuutta, suorituskykyä ja mielenrauhaa talvimyrskystä kesäiseen rankkasateeseen.

Kuva: Nokian Renkaat

Back top top