Skip to Content

Case Teknoma & Lautex

Konsernijäsenyys oli luonnollinen valinta

Teknoma Oy liittyi Suomalais-Venäläisen kauppakamarin konsernijäseneksi joulukuussa 2020. Teknoman konserniin kuuluu tytäryhtiö Lautex Oy, joka oli jo ennestään Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsen.

Teknoman toimitusjohtajan Arto Hellmanin mukaan yritys liittyi jäseneksi yhtiön tulevaisuudensuunnitelmia silmällä pitäen.

– Teknoma Oy liittyi jäseneksi, sillä tarkoituksenamme on etabloitua tiettyjen tuotteiden osalta Venäjälle lähivuosina, Hellman kertoo.

Uusi konsernijäsenyys oli luonnollinen valinta, kun jäsenenä ovat sekä emo että tytär. Teknoman ja Lautexin kohdalla konsernijäsenyys on edullisempi tapa saada palvelut ja edut yritysten käyttöön kuin erillinen jäsenyys.

– Lautexin liiketoiminta on hyvin erilaista kuin Teknoman. Konsernijäsenyyden etuna on alennus jäsenmaksussa, Hellman sanoo.

Lautexin toimitusjohtajan Jukka Vappulan mukaan pitkäaikainen jäsenyys on tukenut Lautexia Venäjän-kaupassa. Konsernijäsenyys mahdollisti yritysten jäsenyyden yhdellä jäsenmaksulla.

– Olemme käyneet kursseja ja saaneet tietoapua kamarilta silloin kun olemme tarvinneet. Kiitos siitä, Vappula sanoo.

Kuva: Lautex Oy

Teknoma Oy

Teknoma Oy on vuonna 1937 perustettu teknisen alan maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka myy kansainvälisesti tunnettujen yritysten laatutuotteita Suomen teollisuudelle.

Lautex Oy

Oy Lautex Ab valmistaa ja markkinoi metallisia alakattoja sekä talonrakennus- että laivanrakennusteollisuudelle. Lautex toimii myös teollisuuden alihankkijana.

Back top top