Skip to Content

Jäsenedut

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenenä olet oikeutettu useisiin hyödyllisiin etuihin, jotka ovat tarjolla vain jäsenillemme. Tutustu tällä sivulla tärkeimpiin jäsenetuihin ja ota yhteyttä, mikäli haluat tietää niistä enemmän.

Jäsentiedotus

Venla-jäsenlehti 2 nroa/vuosi

Julkaisemme kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää Venla-jäsenlehteä, jossa kerrotaan ajankohtaisista asioista Venäjän-kaupassa, esitellään trendejä ja markkinoiden mahdollisuuksia sekä julkaistaan juttuja ja haastatteluja jäsenyrityksistämme. Venlasta saat vinkkejä oman toimintasi kehittämiseksi ja tietoa siitä, miten muut suomalaisyritykset toimivat Venäjän markkinoilla. Lehti lähetetään jäsenyrityksiin ja on saatavilla irtonumeroina Venäjän-kaupan tapahtumissa. Lisäksi julkaisemme digi-Venlaa, jota pääset lukemaan omilla tunnuksilla.

Tuoreita uutisia Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen muutoksista

Tuotamme jäsenillemme uutisia Venäjän-kaupan eri aihepiireistä. Julkaisemme uutisia päivittäin nettisivuillamme jäsenille tarkoitetussa osiossa. Osan uutisista julkaisemme lisäksi sosiaalisen median kanavissa, joten seuraathan meitä aktiivisesti myös Twitterissä, LinkedInissä, Facebookissa ja Instagramissa. Julkaisemme Venäjän-kaupan uutisten lisäksi kuvia ja raportteja erilaisista tapahtumistamme.

Uutiskoosteet viikottain sähköpostitse

Jäsenet saavat toimitukseltamme joka viikko sähköpostilla koosteet viikon sisällä tuottamistamme tärkeimmistä Venäjän-kaupan uutisista.

Analyyttinen talouskatsaus neljännesvuosittain

Suomalais-Venäläinen kauppakamari ja East Office of Finnish Industries julkaisevat yhteistyössä tuotettua Venäjän talouskatsausta. Suomenkielinen talouskatsaus on suunnattu SVKK:n ja East Officen jäsenyrityksille ja sen voi ladata pdf-muodossa SVKK:n verkkosivuilta. Talouskatsaus ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

”Jäsenenä saamme jatkuvasti käyttöömme ajankohtaista tietoa Venäjän-kaupasta. Saamme erilaisia tilannekatsauksia ja tietoa tilanteiden vaikutuksesta Suomen ja Venäjän väliseen kauppaan. Hyödynnämme myös ahkerasti SVKK:n teettämiä barometritutkimuksia.”
Alla Sipanova-Taskinen, asianajotoimisto Lindblad & Co Oy, yhteyspäällikkö


Verkostoituminen

SVKK Clubit livenä tai etänä

Järjestämme jäsenillemme runsaasti erilaisia verkostoitumistilaisuuksia ajankohtaisista Venäjän-kaupan teemoista ja aiheista alustuksineen. Maksuttomia jäsentilaisuuksia on noin 1-2 kertaa kuussa ja jäsenyritysten edustajat saavat niihin aina sähköisen osallistumiskutsun. Ennen jokaista tilaisuutta on mahdollisuus verkostoitua aamu- tai iltapäiväkahvittelun lomassa. Järjestämme jäsenille Suomessa ja/tai Venäjällä pari kertaa vuodessa myös korkeamman tason verkostoitumistapahtuman, joissa esiintyy useita puhujia tai panelisteja. Lisäksi kutsumme jäseniä teemaklubeihin (aiheina: lokalisointi, HR, logistiikka, teollisuus/alihankinta, markkinointi) ja pyöreän pöydän keskusteluja sekä kutsumme jäsenet kaksi kertaa vuodessa kuulemaan tuoreimpia barometritutkimuksen tuloksia.

Useimpiin tilaisuuksiin voit osallistua myös etäyhteyden kautta, jolloin maantieteellinen etäisyys ei ole esteenä osallistumiselle. Lue artikkeleita aiemmista jäsentilaisuuksista täältä.


Jäsenalennus

Jäsenet saavat 25 % alennuksen Kauppakamarin omista palveluista: koulutukset, toiminta-apupalvelut, event management ja Team Finland -vienninedistämismatkat.


Näkyvyys

Jäsenenämme sinun on mahdollista saada yrityksillesi lisänäkyvyyttä. Jäsenet pääsevät halutessaan pitämään alustuksia ja luentoja koulutus- ja jäsentilaisuuksissa sekä kirjoittamaan sopimuksen mukaan vieraskynäartikkeleita jäsenlehteemme Venlaan. Jäsenille on nettisivuillamme lisäksi oma jäsenet tarjoavat jäsenille -sivu, jossa jäsen voi tarjota erilaisia konkreettisia alennuksia ja etuja tuotteistaan ja palveluistaan muille jäsenyrityksille. Uudet jäsenet esitellään Venlassa ja verkkosivuilla ja jäsenyritysten yhteystiedot julkaistaan sivustollamme jäsenemme – osiossa.


Vaikuttaminen

Jäsenet voivat viestiä kauttamme julkiselle hallinnolle Venäjän-kauppaan liittyvistä kysymyksistä ja näin osallistua Suomen ja Venäjän välisen kaupan kehittämiseen sekä Venäjän-kauppaan vaikuttavien talous- ja kauppapoliittisten asioiden käsittelyyn. Jäsenillä on lisäksi mahdollisuus tavata suomalaisia ja venäläisiä yritys- ja viranomaisdelegaatioita. Suomalais-Venäläinen kauppakamari kuuluu laajempaan Business Team for Russia –yhteistyöverkostoon, jossa ovat mukana East Office, Elinkeinoelämän keskusliitto, Keskuskauppakamari ja Suomen Yrittäjät. Verkosto tarjoaa jäsenyrityksille Suomen elinkeinoelämää laajasti edustavan ja monipuolisen vaikutuskanavan.

Lue seuraavaksi:

Ota yhteyttä

Marjut Sirola
Marjut Sirola Markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö +358 50 555 2073
Back top top