Skip to Content

Venäjän vienti kasvaa – jäsenenä kasvat enemmän!

Liity pian  – voit voittaa pääsyn Finnish Business in St.Petersburg 2017 tapahtumaan!

Venäjän vienti on taas nousukiidossa, näin kertovat tuoreimmat tullitilastot. Kauppa Venäjälle siis kannattaa ja niin kannattaa myös SVKK:n jäsenyys, sillä se tuo lisäarvoa yrityksesi Venäjän liiketoimintojen aloittamiseen ja kehittämiseen.  Monipuolinen jäsentoimintamme ruokkii tietämystäsi Venäjän kaupan-asioista ja tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön verkostoitumiseen ja vertaiskokemusten vaihtoon. Tarjoamme jäsenille uniikin uutispalvelun, erilaisia verkostoitumistilaisuuksia, luottamukselliset vaikuttamiskanavat sekä alennuksia maksullisista palveluistamme. Jäseninämme on satoja yrityksiä monilta eri toimialoilta ja kaikista eri kokoluokista. Katso jäsenedut!

Jäsenet saavat enemmän informaatiota, edullisempaa koulutusta ja monipuolisempia verkostoitumismahdollisuuksia.

Arvomme 31.5. mennessä liittyvien kesken yhden osallistumisen (arvo 740e) lokakuussa järjestettävään Pietarin Finnish Business -tapahtumaan! Arvonta suoritetaan 1.6.2017 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Early Bird -hinta kaikille jäsenille, niin uusille kuin vanhoillekin on -25% ja se on voimassa 16.6.2017 mennessä tehtäviin jäsenyritysten varauksiin. Kiirehdi siis liittymään jäseneksi ja varaamaan alennuspaikka Pietarin syksyn tapahtumaamme!

Venäjän valtavat markkinat ovat lähellä! Liity verkostoomme, jäsenyys tuo huomattavaa lisäarvoa Venäjän-kaupan yrityksille – tarjolla paljon tietoa, tapahtumia ja tietäviä kontakteja! Lue lisää jäsenyydestä

Suosittelen SVKK:n palveluita erityisesti myös Venäjän -kauppaa aloitteleville yrityksille, koska SVKK on tehokkain ja monipuolisin kanava nopeaan tiedon hankintaan.

– Econet Oy, vientiassistentti Anja Berdov

Jäsenille suunnattu uutisointimme pitää yrityksesi koko henkilöstön tehokkaasti ajan tasalla Venäjän markkinoiden tilanteesta ja muutoksista sekä erilaisista uusista avautuvista mahdollisuuksista!

Katso täältä tulevat SVKK:n jäsentilaisuudet!

Lue tästä uutisemme Venäjän kaupan piristymisestä!

 

Ota yhteyttä

Marjut Sirola
Marjut Sirola Markkinointipäällikkö, jäsenpalveluiden suunnittelu ja toteutus +358 10 439 1158 +358 50 555 2073
Back top top