Skip to Content

Konsernijäsenyys

Konsernijäsenyys yksinkertaistaa, laajentaa ja helpottaa jäsenpalveluiden ja -etujen hyödyntämistä jäsenillemme, joilla on tytäryrityksiä Suomessa ja Venäjällä.

Emoyhtiö voi yhdellä maksulla liittää kaikki tai haluamansa tytäryritykset kauppakamarimme jäseniksi, jolloin koko konserni pääsee nauttimaan jäsenpalveluista ja eduista. Näin kaikki tytäryhtiöiden työntekijät saavat aina ajankohtaisia uutisia ja tietoa Venäjän-kaupasta ja taloudesta. He pääsevät myös osallistumaan jäsenyrityksille tarkoitettuihin klubeihin ja maksuttomiin verkkokoulutuksiin sekä verkostoitumaan muiden Venäjän-kaupan tekijöiden kanssa.

Konsernijäsenmaksu

Konsernijäsenmaksu muodostuu emoyhtiön ja liittyvien tytäryhtiöiden yhteenlasketusta yrityskoosta eli niiden liikevaihdot lasketaan yhteen. Jäsenmaksun kattona on 2 500 €, minkä yli maksu ei siis voi nousta.

Konsernijäsenyyden valitsemalla emoyhtiö varmistaa, että kaikki jäsenpalveluitamme tarvitsevat tytäryhtiöt saavat mahdollisuuden hyödyntää niitä.

Miten konsernijäsenyyttä haetaan?

  • Nykyiset jäsenet

Kauppakamarimme nykyiset jäsenet voivat hakea konsernijäsenyyttä ilmoittamalla liitettävien yritysten y-tunnukset/INN-koodit ja nimet sähköpostitse Minna Kakolle. Katso yhteystiedot alta.

  • Uudet jäsenet

Kauppakamarimme jäseniksi haluavat yritykset täyttävät jäsenhakemuksen. Samalla lomakkeella ilmoitetaan kaikki konsernijäsenyyteen liitettävien yhtiöiden tiedot.

Ota yhteyttä

Minna Kakko
Minna Kakko Hallintopäällikkö, IT, jäsenrekisteri +358 50 412 6807
Back top top