Skip to Content

Yhteystiedot:

Aleksandr Bykov +7 812 346 7990

Capital Legal Services

Vuodesta 1999 toiminut Capital Legal Services on Venäjän johtavia täyden palvelun liikejuridiikkatoimistoja, jolla on toimistot Pietarissa, Moskovassa ja Helsingissä. Capital Legal Services tukee suomalaisyrityksiä, joilla on kauppaa Venäjälle, jotka toimivat Venäjällä tai suunnittelevat investointeja Venäjälle. Capital Legal Services:n palveluksessa on yli 50 liikejuridiikan ammattilaista.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa, syvällinen juridiikan osaaminen sekä venäläisten liiketoimintakäytäntöjen ymmärtäminen auttavat Capital Legal Services:ää tarjoamaan laadukkaita kansainväliset vaatimukset täyttäviä liikejuridiikkapalveluita.

Capital Legal Services:n osaamisalueita ovat kaikki liikejuridiikan keskeiset alueet ja Capital Legal Services:n juristeilla on laajasti kokemusta yhteistyöstä keskus- ja paikallishallinnon viranomaisten kanssa Moskovassa, Pietarissa ja muissa Venäjän osissa..

Capital Legal Services:n toimialue kattaa koko Venäjän ja toimisto voi tarjota kumppanuusverkoston välityksellä juridiikkapalveluita myös IVY-maissa. Yhteistyössä johtavien kansainvälisten toimijoiden kanssa Capital Legal Services voi myös auttaa asiakasta toteuttamaan monikansallisia hankkeita. Capital Legal Services sijoittuu korkealle Chambers Europe- ja Legal 500 EMEA –listauksissa.

Capital Legal Services:ssä arvostetaan kokonaisvaltaista toimintatapaa, eettisten periaatteiden tinkimätöntä noudattamista, proaktiivista lähestymistapaa ja positiivista asennetta. Asiakkaamme arvostavat sitä tarmoa ja osaamista, jonka ansiosta Capital Legal Services pystyy aina löytämään tehokkaimman ja asiakkaalle parhaiten sopivan ratkaisun.

www.cls.ru/fin

Back top top