Skip to Content

Yhteystiedot:

Alberto Cristofalo +358 50 565 4724

Finnlines

Finnlines on johtava ro-ro- ja matkustajalaivayhtiö Itä- ja Pohjanmerellä. Yhtiö kuuluu Grimaldi Groupiin, joka on yksi maailman suurimmista ro-ro-laivaoperaattoreista ja Euroopan suurin toimija matkustaja- ja rahtipuolella Motorways of the Sea-konseptissa. Tämä yhteys mahdollistaa merikuljetusten tarjoamisen Välimeren, Länsi-Afrikan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan Atlantin puoleisilla rannikoilla.

Yhtiön omat merikuljetukset keskittyvät Itä- ja Pohjanmerelle. Finnlinesin matkustaja-rahtilaivat tarjoavat palveluja Suomesta Saksaan ja Ahvenanmaan kautta Ruotsiin ja Ruotsista Saksaan.

Finnlinesilla on tytäryhtiöt tai myyntiedustustot Saksassa, Belgiassa, Iso-Britanniassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa.

Finnlines toimii Venäjällä säännöllisesti vuodesta 1997. Yhtiöllä on Venäjän liikenteessä vuoden ympäri viikottainen suora yhteys Lyypekistä, Tilburysta, Antwerpenista, Zeebruggesta, Bilbaosta ja Helsingistä. Antwerpen on solmukohta kaikille syvänmeren jatkolaivauksille Grimaldi Groupin yhteyksillä ja niitä tarjotaan myös Venäjän markkinoilla. Pietarissa Finnlinesin alukset käyvät Bronkan satamassa

Merikuljetusten lisäksi Finnlines tarjoaa satamapalveluja Helsingissä ja Turussa.

www.finnlines.com

Back top top