Skip to Content

Yhteystiedot:

Anna Lidzhi-Goriaeva +7 (812) 334-95-31 (122)

Teknos

Teknos on suomalainen yritys, joka tuottaa maaleja ja lakkoja eri tarkoituksiin. Teknos perustettiin vuonna 1948 ja on nykyään yksi suurimmista perheyrityksistä Suomessa. Yritystä johtaa toimitusjohtaja Paula Salastie, joka edustaa Kiikka-perheen kolmatta sukupolvea.

Teknos on yksi johtavista teollisuusmaalien ja lakkojen valmistajista, ja sillä on myös vahva asema rakennusmaalien tuotannossa. Tuotteidemme laatu, perintömme ja omistautuneet työntekijät ovat auttaneet meitä kasvamaan pienyrityksestä globaaliksi yritykseksi, jossa on 1 800 työntekijää ja jolla on toimintaa yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Vuotuinen liikevaihto vuonna 2019 oli 398 miljoonaa euroa, mikä johtuu viime vuosien voimakkaasta kasvusta.

Noudatamme tehtävässämme  tehdä maailmasta kestävämpi tarjoamalla asiakkaillemme moderneja maaleja ja lakkoja sekä korkean teknologian ratkaisuja.

Teemme aina tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja parannamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme vastaamaan suurinta kysyntää. Tietämyksemme yhdistettynä vuosikymmenien kokemukseen antaa meille varmuuden siitä, että pinnoitteemme selviävät kaikista haasteista missä tahansa tilanteessa. Kiinnitämme erityistä huomiota myös ympäristöasioihin, jotta voimme vastata tiukimpiin nykyaikaisiin vaatimuksiin.

Lisätietoja:

www.teknos.ru

www.teknos.com

 

Back top top