Skip to Content

Näin saat jäsentunnukset

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, joka on ilmoitettu SVKK:n jäsenrekisteriin. Salasanasi pääset määrittelemään itse seuraavasti:

  1. Mene osoitteeseen www.svkk.fi/kirjaudu-sisaan/
  2. Klikkaa sivulla olevaa linkkiä ”Luo salasana/Unohtuiko salasana?”.
  3. Kirjoita avautuvaan kenttään sähköpostiosoitteesi (sama, johon saat mm. SVKK:lta tulevat jäsentiedotteet).
  4. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseesi viestin, jossa on linkki salasanan asettamiseksi. Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä. Linkki löytyy tekstin ”Aseta uusi salasana seuraavassa osoitteessa:” alta. Jos viestiä ei ole tullut, muista tarkistaa, ettei se ole mennyt roskapostikansioon. 
  5. Linkistä avautuu sivu, jossa on kenttä salasanan määrittelemistä varten. Kentässä annetaan oletusarvoisesti satunnaisgeneraattorin luoma salasana, mutta voit kirjoittaa kenttään itse valitsemasi, helpommin muistettavan salasanan.
  6. Klikkaa painiketta ”Vaihda salasana”.
  7. Voit nyt kirjautua sivustolle syöttämällä käyttäjätunnukseksi sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi määrittelemäsi salasana.

Selaimesi tulee muistamaan kirjautumisesi sivuille tietyn ajanjakson verran. Mikäli käytät julkista konetta, muista kirjautua sivuilta ulos sivun oikeassa ylälaidassa olevasta linkistä ”Kirjaudu ulos. Mikäli haluat taas kirjautua sivuille, klikkaa sivuston oikeassa ylälaidassa linkkiä ”Kirjaudu jäsenpalveluun”.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit määritellä sen uudestaan toistamalla yllä olevat kohdat.

Tilaa tästä itsellesi kauppakamarin jäsenkirje:

Form 425940677 to be rendered here.

 

 

 

Ota yhteyttä

Annika Peitsara
Annika Peitsara Business Advisor, jäsenpalvelut ja vienninedistäminen +358 40 513 4969
Back top top