Skip to Content

Yhteystiedot:

Raija Kujansivu +358 9 6130 3224

EKE

EKE-Yhtiöt (EKE Group) on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö ja monialakonserni. Konsernin päätoimialoja ovat asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin suunnittelu ja rakentaminen sekä omien tilojen vuokraus. EKE on myös älykkäiden junatietojärjestelmien johtava toimittaja maailmalla.
Konsernin pääkonttori sijaitsee Espoossa Suomessa. Sivutoimipisteet sijaitsevat Pietarissa, Tallinnassa, Riiassa ja Shanghaissa.
EKE on historiansa aikana toteuttanut avaimet käteen -periaatteella yli tuhat asuin- ja teollisuuskäyttöön tarkoitettua hanketta Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Australiassa, Neuvostoliitossa, Venäjällä ja IVY-maissa.

Pietarissa EKE-Yhtiöt on toteuttanut kaksi kiinteistökehityshanketta. Vuonna 2009 EKE rakensi ja otti käyttöön Pulkovo Sky Business Centerin, joka on moderni A-luokan business-keskus, kokonaispinta-alaltaan 76 000 neliömetriä. Vuonna 2018 otettiin käyttöön business-luokan asuntokohde Dve Epohi (Two Centuries), jonka kokonaispinta-ala on 36 600 neliömetriä.
Tällä hetkellä EKEllä on Pietarissa suunnitteilla San Gally Park, joka on osa Ligovski prospektilla sijaitsevan San-Gallin entisen tehdasalueen kehitysprojektia.

Lisää tietoa EKEstä ja sen tytäryhtiöistä:

www.eke.fi
www.eke-electronics.com
www.pulkovo-sky.ru
www.eke.ru

Back top top