Skip to Content

Yhteystiedot:

Eduard Yakovlev +7 968 701 3680

Flowrox

Flowrox on erikoistunut virtauksensäätö-, suodatus- ja ympäristötekniikoihin sekä teollisiin automaatioratkaisuihin. Flowrox auttaa asiakkaita parempiin tuloksiin innovatiivisilla ratkaisuilla sitoutumalla yhteisiin tavoitteisiin.

Aiemmin nimellä Larox Flowsys tunnetulla Flowroxilla on yli 40 vuoden kokemus raskaasta teollisuudesta. Yritys perustettiin vuonna 1977. Larox valmisti painesuodattimia ja venttiileitä vaativiin olosuhteisiin. Myöhemmin letkuventtiilit erotettiin omaksi yritykseksi, jonka nimi oli Larox Flowsys. Vuonna 2011 Larox Flowsys sai nimekseen Flowrox. Nykyään Flowrox toimittaa ratkaisuja prosessiteollisuuden käyttökohteisiin, erityisesti kaivos- ja mineraaliteollisuuteen, rakennusalalle, energia- ja ympäristöteollisuuteen sekä kemianteollisuuteen. Flowroxilla on ISO9001:2015 laatu- ja ISO14001:2015 ympäristösertifikaatit.

Flowroxin tavoitteena on tarjota erinomaista palvelua lähellä asiakkaita. Suomalaisella Flowroxilla on tytäryhtiöt Australiassa, Chilessä, Kiinassa, Etelä-Afrikassa, Venäjällä, Perussa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa sekä yli 230 myyntiedustajaa 80 eri maassa. Flowrox on asentanut viimeisten neljän vuosikymmenen aikana yli 150 000 tuotetta kaikkialle maailmaan. Jokaisen asennuksen myötä ymmärrämme vaativimpia olosuhteita entistäkin paremmin.

www.flowrox.com

Back top top