Skip to Content

Yhteystiedot:

Anton Zolkin +7 921 969 9881

Formulati

OOO FORMULATI perustettiin vuonna 1944 Pietarissa. Sen perustajana on ruotsalainen neuvontayhtiö Formulati Consulting AB, alunperin sen on kuitenkin perustanut PÖYRY yhtiöryhmä.Kesäkuussa vuonna 2014 kansainvälinen Ramboll -yhtiö hankki osan PÖYRY -yhtiön liiketoiminnasta ja muutti nimensä OOO Ramboll yhtiöksi. Kesäkuussa v.2016 OOO Ramboll muutti nimensä OOO FORMULATIksi omistajan vaihtumisen jälkeen.

FORMULATI myöntää seuraavia palveluita: insinööritekniikka- ja rakennussuunnittelu, pääsuunnittelijan palvelut, tekijänvalvonta, projektin hallinta, rakennushankkeen teknillinen valvonta, rakennustöiden valvonta, rakennuskohteiden teknillinen ja ekologinen tarkastus.

Avaintoimialueina ovat teolliset tuotantoyritykset, logistiikkakeskukset ja varastot, hotellit, toimistot, vähittäiskauppaliikkeet, urheilukohteet, kauppa- ja viihdekeskukset, vähittaiskauppaketjut, asuinrakennukset.

FORMULATIn portfoliossa on yli 100 menestyksellisesti toteutunutta hanketta Venäjän monessa eri kaupungissa: Moskovassa, Pietarissa, Tulassa, Kalugassa, Riazanissa, Penzassa, Bratskissa, Jaroslavlissa, Volgogradissa, Goriachinskissa (Buriatiassa), Syktyvkarissa, Joshka-Olassa, Leningradin oblastilla (Kingiseppissa, Vsevolozhskissa, Podporozhiessa, Sosnovyj Borissa).

Yhtiön toiminnan päämääränä on toimia kustannustehokkaasti, tavoittaa myönnettävien palveluiden korkeata laatua ja noudattaa työssään sovittuja aikarajoja.

www.formulati.com

 

Back top top