Skip to Content

Yhteystiedot:

Risto Rausti +358 20 760 3299

KPMG

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Siirrämme osaamisemme arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme. Tarjoamme tilintarkastus-, vero- ja lakipalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia ja yritysjärjestelypalveluja. KPMG on toistuvasti nostettu tietoturvapalvelujen markkinajohtajaksi kansainvälisissä selvityksissä.

Tilintarkastuksen ja varmennuksen asiantuntijamme varmistavat tilinpäätöksen ja taloudellisen informaation luotettavuuden. Vero- ja lakipalvelumme auttavat verotukseen liittyvien velvoitteiden hallinnassa. Neuvontapalvelumme tukevat asiakkaidemme kasvua ja suorituskykyä, auttavat hallitsemaan riskejä sekä hyödyntämään muuttuvien markkinoiden ja teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet.

Suomen KPMG:n Russian Desk auttaa suomalaisyrityksiä, jotka haluavat etabloitua Venäjälle, harkitsevat investointeja tai jotka jo harjoittavat liiketoimintaa Venäjällä. Palvelemme myös Suomeen investoivia venäläisyrityksiä.

Toiminta-alueemme kattaa Venäjän lisäksi myös muut entiset neuvostotasavallat ja suuren osan Itä-Eurooppaa. Tällä hetkellä useat toimeksiannoistamme kohdistuvat Venäjän lisäksi Ukrainaan, Kazakstaniin, Latviaan ja Liettuaan.

www.kpmg.fi

Back top top