Skip to Content

Yhteystiedot:

Aleksandr Belotcerkovskii +358 9 348 0060

Papula-Nevinpat

Suojaamme ja puolustamme maailmanlaajuisesti asiakkaidemme oikeuksia mm. patenteilla, hyödyllisyysmalleilla, tavaramerkeillä ja mallioikeuksilla. Palvelemme satoja asiakkaita aina startupeista globaaleihin Fortune 500 -yrityksiin sekä Suomessa että ulkomailla mukaan lukien Yhdysvallat ja Kiina.

Papula-Nevinpat perustettiin Suomeen vuonna 1975 ja olemme yksi Suomen suurimmista tavaramerkki-, malli- ja patenttitoimistoista. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, muut Suomen toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Tampereella ja Porissa. Palvelemme asiakkaitamme yli 150 IPR-ammattilaisen voimin.
Papula-Nevinpat on myös yksi tunnetuimmista IPR-alan yrityksistä Venäjällä. Olimme ensimmäinen länsimainen teollisoikeuksiin erikoistunut toimija aloittaessamme Leningradissa 1990 ja olemme tällä hetkellä suurin ulkomainen IPR-alan yritys Venäjällä. Tarjoamme IPR-palveluita kaikissa entisen Neuvostoliiton alueen tasavalloissa, mukaan lukien Euraasian alue: Armenia, Azerbaidžan, Valko-Venäjä, Georgia, Kazakstan, Kirgisia, Moldova, Venäjä, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukraina ja Uzbekistan.
Vuonna 2012 perustimme toimiston Müncheniin lähelle Euroopan patenttivirastoa (European Patent Office, EPO), vahvistaaksemme asiantuntemustamme eurooppapatenteissa.

Lue lisää IPR-palveluistamme:

www.papula-nevinpat.fi/ipr-palvelut

Back top top