Skip to Content

Yhteystiedot:

Alexey Veselov +358 50 577 1588

Picosun

Picosun on johtava ALD-ohutkalvopinnoitusteknologian (ALD = atomic layer deposition = atomikerroskasvatus) ratkaisujen toimittaja mikroelektroniikan valmistukseen ja muuhun teollisuuteen.

PICOSUN® ALD-tuoteportfolio tarjoaa pinnoituslaitteet erilaisiin käyttötarpeisiin, aina pienistä tutkimusreaktoreista suuriin, täysautomaattisiin ja SEMI-standardit täyttäviin suuren tuotantovolyymin teollisiin laitteistoihin.

Picosunin pinnoitusratkaisuja hyödynnetään mitä erilaisimmilla teollisuuden aloilla. Suurin asiakasryhmä ovat mikroelektroniikan komponenttien, ledien ja erilaisten anturien valmistajat, mutta Picosunin ALD-kalvoja käytetään myös lääketieteellisten implanttien ja lääkeainepartikkelien funktionaalisessa pinnoituksessa, sekä esim. kellon osien, keräilykolikoiden ja koneiden osien suojauksessa.

Picosunin pinnoitusratkaisuissa yhdistyvät maailmanluokan laatu ja vertaansa vailla oleva kokemus alalta, huippuunsa kehitetty laitesuunnittelu, sekä kattavat tuki- ja huoltopalvelut ympäri maailmaa.

www.picosun.com

Back top top