Skip to Content

Palvelut yrityksille

Asiantuntijamme Suomessa ja Venäjällä auttavat yritystäsi Venäjä-liiketoimintojesi kaikissa vaiheissa. Team Finland -neuvontapalvelumme ovat maksuttomia kaikille yrityksille! Ota yhteyttä – kaikki asiantuntijamme löytyvät täältä.

Ensiaskeleet Venäjän-markkinoille
Start

Ensiaskeleet Venäjän-markkinoille

Oletko aloittamassa vientiä tai suunnitteletko liiketoiminnan aloittamista Venäjällä? Asiantuntijoidemme avulla vältät karikot ja pääset turvallisesti alkuun.

Lue lisää
Venäjän-kauppa kasvuun
Grow

Venäjän-kauppa kasvuun

Haluatko kasvattaa myyntiäsi ja laajentaa toimintaasi Venäjällä? Me voimme auttaa. Etsimme yrityksellesi potentiaalisia asiakkaita, uusia markkina-alueita tai jakelu- ja markkinointikanavia.

Lue lisää
Menesty Venäjällä!
Go local

Menesty Venäjällä!

Kun yrityksessänne pohditaan etabloitumista Venäjälle tai paikallisen toiminnan tehostamista, me autamme esteiden yli turvallisesti.

Lue lisää
Venäjän-kaupan koulutusta
Learn and Know

Venäjän-kaupan koulutusta

Venäjän-kaupan ajankohtaisiin kysymyksiin pureutuvasta koulutusohjelmastamme saat käytännön työkaluja ja asiantuntevaa tietoa. Koulutuksia voimme myös räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

Lue lisää
Onnistunut asiakastilaisuus
Tilaustapahtumat

Onnistunut asiakastilaisuus

Suunnitteletko yrityksesi tuotteiden tai palveluiden lanseerausta Venäjällä? Erinomainen keino päästä suoraan vuorovaikutukseen potentiaalisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa on järjestää innostava asiakastilaisuus. Tässä olemme mielellämme apunasi!

Lue lisää

Arvojemme mukaisesti asiakas on työssämme keskiössä. Toimimme kaikkien kanssa avoimesti ja toisiamme kunnioittaen.

Back top top