Skip to Content

Venäjän-kaupan koulutukset

Koulutuksistamme saat asiantuntevaa ja suoraan käytäntöön sovellettavaa tietoa Venäjän-kaupan erityispiirteistä ja nopeasti muuttuvasta toimintaympäristöstä.

Koulutustarjonnassamme on lyhyitä ja aiheittain fokusoituja verkkokoulutuksia sekä koko päivän kestäviä asiantuntijapäiviä. Lisäksi toteutamme yrityskohtaisia koulutuksia tilauksesta.

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutuksissa voit päivittää tietosi Venäjän-kaupasta helposti ja tehokkaasti. Liiketoimintaympäristö muuttuu Venäjällä toisinaan nopeasti ja pyrimme reagoimaan verkkokoulutustarjonnassamme näihin muutoksiin. Koulutukset ovat napakoita, kestoltaan lyhyitä ja hyvin informatiivisia. Niissä keskitytään tiettyyn Venäjän-kaupan aiheeseen ja sen ajankohtaisiin muutoksiin.

Kouluttajiksi kutsumme aiheen parhaat asiantuntijat Suomesta ja Venäjältä. Tuotamme verkkokoulutuksia suomen, venäjän ja englannin kielellä. Joissakin tilaisuuksissa on tulkkaus.

Esimerkkejä käsiteltävistä aiheista ovat tullaus, sertifiointi, juridiikka ja taloushallinto. Lisäksi markkinoinnin ja erilaiset johtamisen kysymykset tytäryhtiössä ovat säännöllisesti mukana ohjelmassa.

Verkkokoulutukset ovat avoimia kaikille. Jäsenille ne ovat maksuttomia ja ei-jäsenet voivat osallistua maksamalla osallistumismaksun. Tulevien verkkokoulutusten ohjelmat ja osallistumisehdot näet koulutuskalenteristamme.

Vuonna 2020 järjestimme yli 20 koulutusta, joissa oli yli yli 500 osallistujaa. Asiakaspalautteen keskiarvo verkkokoulutuksissamme on korkea, vuonna 2020 keskiarvo oli 4,7 (asteikolla 1-5).

Asiantuntijapäivä

Asiantuntijapäivä on koko päivän koulutus, jossa käsittelemme teemaa useasta eri näkökulmasta. Puhujina on useita asiantuntijoita Suomesta tai Venäjältä.

Verkostoituminen ja kokemusten jakaminen ovat tärkeä osa tapahtumaa. Osallistua voi paikan päällä tai etänä. Asiantuntijapäivät ovat maksullisia kaikille osallistujille, jäsenyritykset saavat -25 % alennuksen hinnasta. Asiantuntijapäiviä järjestetään noin neljä kertaa vuodessa.

Aiheita ovat:

  • Tullauspäivä
  • Veropäivä
  • Riskipäivä
  • Kaupan esteet -päivä

Katso koko koulutustarjontamme.

Yrityskohtaiset koulutukset

Toteutamme myös yrityskohtaisia koulutuksia. Kerro toiveesi ja tarpeesi, me rakennamme yrityksellesi sopivan paketin. Koulutuspalvelumme ovat maksullisia ja hinnoitellaan omakustannusperusteisesti.


Tutustu ja ilmoittaudu:

Lue myös:

Kamarin käyttöohjeet: näin osallistut tapahtumiin etänä

 

Ota yhteyttä

Tarja Teittinen
Tarja Teittinen Palvelujohtaja +358 44 02 99997 +7 921 792 08 00
Elena Niininen
Elena Niininen Koulutusvastaava +358 50 360 7742
Back top top