Skip to Content

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutuksissa voit päivittää tietosi Venäjän-kaupasta helposti ja tehokkaasti. Liiketoimintaympäristö muuttuu Venäjällä toisinaan nopeasti ja pyrimme reagoimaan verkkokoulutustarjonnassamme näihin muutoksiin. Koulutukset ovat napakoita, kestoltaan lyhyitä ja hyvin informatiivisia. Niissä keskitytään tiettyyn Venäjän-kaupan aiheeseen ja sen ajankohtaisiin muutoksiin.

Kouluttajiksi kutsumme aiheen parhaat asiantuntijat Suomesta ja Venäjältä. Tuotamme verkkokoulutuksia suomen, venäjän ja englannin kielellä. Joissakin tilaisuuksissa on tulkkaus.

Esimerkkejä käsiteltävistä aiheista ovat tullaus, sertifiointi, juridiikka ja taloushallinto. Lisäksi markkinoinnin ja erilaiset johtamisen kysymykset tytäryhtiössä ovat säännöllisesti mukana ohjelmassa.

Verkkokoulutukset ovat avoimia kaikille. Jäsenille ne ovat maksuttomia ja ei-jäsenet voivat osallistua maksamalla osallistumismaksun. Tulevien verkkokoulutusten ohjelmat ja osallistumisehdot näet koulutuskalenteristamme.

Vuonna 2020 järjestimme yli 20 koulutusta, joissa oli yli yli 500 osallistujaa. Asiakaspalautteen keskiarvo verkkokoulutuksissamme on korkea, vuonna 2020 keskiarvo oli 4,7 (asteikolla 1-5).

Back top top