Skip to Content

Olemme ainutlaatuinen mahdollisuuksien verkosto

Suomalais-Venäläinen kauppakamari, SVKK, on johtava Venäjän-kaupan asiantuntijaorganisaatio, joka yhdistää suomalaisen osaamisen ja mahdollisuuksien Venäjän. Meillä työskentelee yli 20 Venäjän-kaupan asiantuntijaa, jotka palvelevat 700 suomalaista ja venäläistä jäsenyritystä sekä kaikkia Venäjän-kaupasta kiinnostuneita.

Rakennamme liiketoiminnan mahdollisuuksia Suomen ja Venäjän välille tarjoamalla yrityksille parhaan tavan hyödyntää Venäjän-kaupan mahdollisuudet. Meidän tärkein tehtävämme on auttaa asiakastamme menestymään. Meiltä saat aina ajantasaista ja luotettavaa tietoa Venäjän kaupasta ja liiketoimintaympäristöstä.

Palvelemme kaikkia yrityksiä. Autamme suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään Venäjälle ja pyrimme myös edistämään venäläisyritysten mahdollisuuksia ja halukkuutta löytää Suomesta kumppaneita ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme palvella yrityksiä niiden Venäjä-liiketoimintojen elinkaaren kaikissa vaiheissa, markkinoiden kartoituksesta ja viennin aloittamisesta etabloitumiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä Venäjän markkinoilla toimimiseen. Konsultoimme, koulutamme, avaamme ovia Venäjän markkinoille ja viemme yrityksiä paikan päälle tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin ja ihan konkreettisesti – luomaan kontakteja potentiaalisiin asiakkaisiin tai kumppaneihin.

Jäsenemme ovat erityisasemassa. Jäsenetuna tarjoamme muun muassa alennuksia palveluistamme ja tuotteistamme ja ajantasaista tietoa Venäjän toimintaympäristöstä sekä erilaisia verkostoitumismahdollisuuksia.

Toimimme jäsenten etujärjestönä. Hallitus ja toimiva johto pyrkivät vaikuttamaan erilaisissa työryhmissä ja projekteissa kysymyksiin, jotka jarruttavat maittemme välisen kaupan kehitystä.

Rahoituksemme tulee pääosin maksullisista palveluista ja jäsenmaksuista.  Vuonna 2018 oman rahoituksen osuus oli noin 60 %, ja loput 40 % on tullut työ- ja elinkeinoministeriöltä.

Toimimme Suomessa ja Venäjällä. Pääkonttorimme on Helsingissä. Lisäksi meillä on edustustot Moskovassa ja Pietarissa. Henkilöstön määrä on 15.

Back top top