Skip to Content

Mediapalvelu ja viestinnän yhteystiedot

Median edustaja, kun haluat kysyä ja kuulla Suomen ja Venäjän välisestä kaupasta, ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Olemme toimitusten käytettävissä haastatteluihin ja taustoitukseen kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät Suomen ja Venäjän väliseen kauppaan ja talouteen. Meillä on yli 660 suomalaista ja venäläistä jäsenyritystä, joista suurin osa on pieniä tai keskisuuria.

Viestintätiimimme vastaa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta. Seuraamme Venäjän markkinoita ja tuotamme niihin liittyvää tietoa jäsenyritystemme ja suomalaisen elinkeinoelämän käyttöön.

Uniikkia uutisseurantaa

Seuraamme Venäjän markkinoita, taloutta, lainsäädäntöä ja tiedotamme niihin liittyvistä ajankohtaisimmista tapahtumista jäsenyrityksillemme tarkoitetussa uutispalvelussamme. Kokoamme ja julkaisemme myös Venäjän talouteen liittyvää tilastodataa ja tuotamme neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Venäjän taloutta käsittelevää talouskatsausta. Pyrimme tuottamaan Venäjän-kaupan toimijoiden kannalta hyödyllistä, relevanttia, uniikkia, monipuolista ja objektiivista tietoa Venäjästä.

Järkevää jäsenviestintää

Julkaisemme jäsenillemme, sidosryhmillemme ja kaikille suomalais-venäläisestä kaupasta kiinnostuneille tahoille suomenkielistä Venla-lehteä ja venäjänkielistä Finvesti-jäsenlehteä. Lehdissä kerrotaan Venäjän markkinoiden mahdollisuuksista ja ajankohtaisimmista ilmiöistä ja esitellään suomalais-venäläisessä kaupassa mukana olevia henkilöitä ja yrityksiä, sekä case-esimerkkejä suomalaisten ja venäläisten yritysten liiketoiminnasta. Markkinoimme SVKK:n tapahtumia, koulutuksia ja jäsentilaisuuksia ja julkaisemme monista tapahtumista uutisia ja videoita.

Mutkatonta markkinatiedotusta

Tiedotamme kotisivuillamme ja muilla viestintäkanavillamme Venäjän markkinoiden mahdollisuuksista sekä myyntiliideistä, joita omat asiantuntijamme yhteistyössä Team Finland -verkoston kanssa ovat valmistelleet.

Jaamme sidosryhmiemme tuottamaa Venäjän markkinoihin ja Venäjän-kauppaan liittyvää tietoa sekä tiedotamme jäsenyritystemme liiketoimista ja uusista pelinavauksista Venäjällä.

Tasapuolista tiedonvälitystä

Ylläpidämme suomen- ja venäjänkielisiä kotisivujamme ja näymme aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa ja muissa viestintäkanavissa. Tuotamme suomalaisille tiedotusvälineille tietoa Venäjän markkinoista ja julkaisemme venäjäksi uutisia Suomesta ja suomalais-venäläisestä kaupasta.

Kokoamme kaikki tärkeimmät Venäjän-kauppaan liittyvät uutiset ja tiedot kerran viikossa julkaistavaan jäsenkirjeeseen, joka on kaikkien jäsenyritystemme edustajien tilattavissa.

Ota yhteyttä

Satu Niemelä
Satu Niemelä Viestintä- ja markkinointijohtaja +358 40 359 1582
Inga Kairo
Inga Kairo Toimittaja, venäjänkielinen jäsentiedotus, tullineuvonta +358 10 439 1150 +358 50 408 4336
Patrik Saarto
Patrik Saarto Toimittaja-tiedottaja +358 50 407 1984
Back top top