Skip to Content

Finnish Business in St.Petersburg 1.10.2020

Aika
Jäsenhinta 560,00 € + alv
Paikka
Crowne Plaza, Pietari
Hinta 750,00 € + alv

Finnish Business 2020 kokoaa yhteen suomalaisten yritysten menestystarinat ja luotsaa Venäjän-kaupan uutta suuntaa uudella vuosikymmenellä.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Tapahtuma koostuu korkean tason seminaarista ja Meet & Greet – verkostoitumistapahtumasta ja se on kerännyt vuosittain yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Katso seminaarin ohjelma.

Finnish Business täyttää nyt 10 vuotta ja juhlimme sitä näyttävästi teemalla Suomalaisyritysten menestyksen julkiset salat Pietarissa ja Venäjän-kaupan uusi suunta 2020.

Suomalaiset ovat tehneet Pietarissa aina kauppaa. Pietari on Suomelle tuttu lähimarkkina ja siellä on Suomen ulkopuolella sijaitseva suurin suomalaisyritysten keskittymä – noin 400 yritystä.

Suomi on pietarilaisille yhtä kuin puhdas luonto ja ympäristö, korkealaatuiset tuotteet, hyvä elintaso ja elämänlaatu. Lisäksi Pietarissa arvostetaan suomalaista koulutusta, tasa-arvoa, vapautta ja matalaa korruptiota. Pietari on suomalaisille ja Suomi pietarilaisille monella tapaa myös tärkeä matkakohde.

Tuleva Finnish Business 2020 kokoaa yhteen suomalaisten yritysten menestystarinat ja luotsaa Venäjän-kaupan uutta suuntaa uudella vuosikymmenellä.

Lähde mukaan solmimaan kontakteja, jakamaan yrityksesi menestystarina ja tekemään ratkaisevia diilejä!


YIT, Ponsse ja Uponor ovat lähdössä tapahtuman pääyhteistyökumppaneiksi ja muita  tapahtumamme kumppaneita ovat mm. Abloy, EKE, Industri-Textil Job, Finnlines, Capital Legal Services, Nor-Maali, Food from Finland, Teknos ja teollisuuspuisto Marjino.

Yhteistyössä: Suomen Pietarin-pääkonsulaatti ja UM

Odotamme paikalle jälleen yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä.

Tule tekemään ratkaisevia diilejä ja juhlimaan 10-vuotista tapahtumaamme teemalla suomalaisyritysten menestyksen julkiset salat ja Venäjän-kaupan uusi suunta 2020.

#fbrussia20 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Annika Peitsara
annika.peitsara@svkk.fi
+358 40 513 4969

Myös kumppanuuspaketteja on vielä saatavilla.

Tapahtumaan sovelletaan SVKK:n yleisiä toimitusehtoja.

 

Paikka

Crowne Plaza St.Petersburg

Startovaya Ulitsa, 6, Sankt-Peterburg, Venäjä, 196210
Back top top