Skip to Content

Finnish Business in St.Petersburg

Aika
Jäsenhinta 560,00 € + alv
Paikka
Crowne Plaza, Pietari
Hinta 750,00 € + alv

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Tapahtuma koostuu korkean tason seminaarista ja Meet & Greet – verkostoitumistapahtumasta ja se on kerännyt vuosittain yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä.

Finnish Business täyttää nyt 10 vuotta ja juhlimme sitä näyttävästi teemalla Suomalaisyritysten menestyksen julkiset salat Pietarissa ja Venäjän-kaupan uusi suunta 2020.

Suomalaiset ovat tehneet Pietarissa aina kauppaa. Pietari on Suomelle tuttu lähimarkkina ja siellä on Suomen ulkopuolella sijaitseva suurin suomalaisyritysten keskittymä – noin 400 yritystä.

Suomalaisen on Pietariin hyvä mennä ja siellä olla, sillä matka kestää vain 3,5 tuntia ja 95 % pietarilaisista suhtautuu meihin myönteisesti.

Suomi on pietarilaisille yhtä kuin puhdas luonto ja ympäristö, korkealaatuiset tuotteet, hyvä elintaso ja elämänlaatu. Lisäksi Pietarissa arvostetaan suomalaista koulutusta, tasa-arvoa, vapautta ja matalaa korruptiota. Pietari on suomalaisille ja Suomi pietarilaisille monella tapaa myös tärkeä matkakohde.

Tuleva Finnish Business 2020 kokoaa yhteen suomalaisten yritysten menestystarinat ja luotsaa Venäjän-kaupan uutta suuntaa uudella vuosikymmenellä.

Lähde sinäkin mukaan jakamaan yrityksesi menestystarina ja tekemään ratkaisevia diilejä!

Lähde mukaan tapahtuman kumppaniksi!

YIT nappasi ensimmäisen pääyhteistyökumppanuuden 10. Finnish Business -tapahtumaan.

Ole nopea ja varaa yrityksellesi kumppanuuspaketti, sillä niitä on tarjolla rajoitetusti. Odotamme paikalle jälleen yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä.

Tule tekemään ratkaisevia diilejä ja juhlimaan 10-vuotista tapahtumaamme teemalla suomalaisyritysten menestyksen julkiset salat ja Venäjän-kaupan uusi suunta 2020.

#fbrussia20 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Annika Peitsara, annika.peitsara@svkk.fi

 

 

Paikka

Crowne Plaza St.Petersburg

Startovaya Ulitsa, 6, Sankt-Peterburg, Venäjä, 196210
Back top top