Skip to Content

Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Aika
Paikka
Etäyhteys+FI

Tilaisuus on jatkoa syksyllä järjestämällemme Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.
Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille?

Vieraiksemme saapuvat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari KONEelta, Andrey Malkki Kivisamposta ja Mikael Krasnov Growthsulting Groupista. Panelistit edustavat suomalaista Venäjä-osaamista nyt ja tulevaisuudessa sekä suomalaisyritysten laajaa kirjoa Venäjän markkinoilla, aina suurista pörssiyhtiöistä pieniin startupeihin ja pk-yrityksiin.

Paneelia moderoivat Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen ja East Officen toimitusjohtaja Lauri Veijalainen.

Paneelikeskustelu striimataan suorana ja keskusteluun on mahdollista osallistua chatin kautta. Tapahtuma on suunnattu yksinomaan East Officen yrityksille ja Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenille.

Ilmoittauduthan 14.4. mennessä. Linkki ja salasana tilaisuuteen osallistumiseksi lähetetään tapahtumaviikolla.

Tervetuloa!

Back top top