Skip to Content

Kostamuksen kansainvälinen Business Forum

Aika
Paikka
Kostamus, Venäjä

Ilmoittaudu kansainväliseen Kostamuksen Business Forumiin 1.-2.10.2019!

Kostamuksen kansainvälinen Business Forum järjestetään jo 4. kerran. Odotamme Business Foorumiin noin 150 osallistujaa Suomesta ja Venäjältä – ml. yrittäjiä, yrittäjäjärjestöjen ja kauppakamareiden edustajia sekä aluetason päättäjiä. Tervetuloa mukaan hankkimaan uusia yhteistyökumppaneita ja keskustelemaan bisnes- ja hankeideoista!

Vuoden 2019 Kostamuksen Business Forumin teemoja ovat:

  • Pohjoisten alueiden logistiikkakysymykset ja kansainvälinen yhteistyö arktisissa investoinneissa
  • Alueen kestävä talouskehitys
  • Vihreät teknologiat ja niiden investointipotentiaali

Kostamuksen kaupunginjohtaja Anna Bendikova kertoo Business Forumissa, minkälaisia etuuksia Kostamuksen kärkikehitysalueella on tarjota yrityksille ja kansainvälisille kumppaneille. Tulethan kuulolle!

Kostamus on yksi Venäjän lukuisista monokaupungeista, joiden talous- ja liike-elämä on pitkään perustunut yhden suuren yrityksen tai toimialan varaan. Helmikuussa 2019 Kostamukselle myönnettiin ns. kärkikehitysalueen status Venäjän Federaatiossa. Kärkikehitysalueille houkutellaan sekä ulkomaisia että kotimaisia investoijia tarjoamalla verohelpotuksia ja muita etuuksia. Erityisen ajankohtaisia investointitarpeita sekä Kostamuksessa että laajemmin Karjalan tasavallassa ja Venäjällä on jätehuollossa ja kierrätykseen liittyvissä ratkaisuissa.

Yksi Business Forumin suomalaisista keynote speakereista on Ilkka Salonen, East Office of Finnish Industries:n toimitusjohtaja. Ilkka Salonen on tehnyt lähes 20 vuoden uran Venäjällä pankkialan johtotehtävissä. Tule kuulemaan, mitä East Office tekee ja minkälainen näkemys Ilkka Salosella on Suomen ja Venäjän välisestä kaupasta tällä hetkellä ja miltä bisnesyhteistyön tulevaisuus näyttää.

Pyöreän pöydän keskusteluissa sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja kertoa omista bisnes- tai hankeideoistasi. Forumin kielinä ovat suomi ja venäjä, ja tilaisuudessa on tulkkaus.

Forumin toisena päivänä 2.10. osallistujat pääsevät yritysvierailulle tutustumaan Kostamuksen kaivoskombinaatin Karelskiy Okatyshin tai valinnaisesti AEK Ltd:n toimintaan.

Miten Kostamuksen Business Forumiin pääsee osallistumaan?

Kainuun liitto ja Suomi-Venäjä-Seuran Pohjoinen piiri järjestävät bussikuljetuksen Kajaanista Kostamukseen 1.10. aamulla ja takaisin 2.10. aamupäivällä. Bussi lähtee Kajaanista Kostamukseen klo 7:00, osoitteesta Kauppakatu 1.

Business Forumiin voit ilmoittautua alla olevista linkeistä. Valitse seminaaripaketti 1. tai 2.

Seminaaripaketti 1: sisältää kuljetuksen, majoituksen, seminaariosallistumisen, lounaan, illallisen ja kulttuuriohjelman. Varaa tästä seminaaripaketti1!

Seminaaripaketti 2: sisältää pelkän seminaariosallistumisen sekä illallisen ja kulttuuriohjelman. Varaa tästä seminaaripaketti 2!

Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Vastuullinen matkanjärjestäjä on Tilausmatkat Oy.

Mikäli tarvitset matkaa varten Venäjän viisumin, voit hakea sitä viereisestä linkistä. Hae viisumia tästä!

Lisätietoa matkajärjestelyistä ja viisumien hankkimisesta:
Suomi-Venäjä -seuran Pohjois-Suomen piirijärjestö, toiminnanjohtaja Marja Malmi, 0400 683 983 tai marja.malmi@venajaseura.com

Lataa matkaohjelma

 

Paikka

Kostamus, Venäjä

Back top top