Skip to Content

Suomalainen ja venäläinen kulttuuri – mistä erot johtuvat?

Aika
Jäsenhinta 120,00 € + alv
Paikka
Helsinki
Hinta 160,00 € + alv

Tämä koulutus tarjoaa välineitä suomalaisen ja venäläisen kulttuurin erojen ymmärtämiseen – miksi vuodesta toiseen törmäämme samankaltaisiin eroihin toiminnassamme? Olisiko bisneksen teossa tai organisaation sisällä  helpompi välttää konflikteja, väärinymmärrystä ja turhautumista, jos oikeasti ymmärtäisimme kulttuurierojen taustoja?

Kyseessä ei ole niin sanottu perinteinen tapakulttuurikoulutus vaan maailmankuulun Hollantilaisen professorin Hofsteden kehittämän tieteellisen menetelmään perustavan lähestymistavan esittely ja siihen perustuvaa koulutusta.

Aamupäivän tavoitteena on pyrkiä siihen, että osallistujat ymmärtävät, miksi suomalaisen ja venäläiset toimivat niin eri tavoin monissa tilanteissa; esim. miten esimies johtaa alaisiaan tai miksi Venäläisille ihmissuhteet tulevat usein ensin.

Puhujina:
Merita Vilen, Cross-cultural management trainer, Organizational culture consultant ja toisena kouluttajana erityisesti Venäläiseen kulttuurin erikoistunut Pia Kähärä.
Yritys on Hollantilais-Suomalainen Itim International, joka on erikoistunut kulttuureihin, sekä kansallisiin kulttuureihin että yrityskulttuureihin, ja jolla on yli 30 vuoden kokemus perustuen tieteelliseen, globaaliin tutkimukseen ja osaamiseen.

Aiheena mm:

  • Miten eri kulttuurit ja niiden arvot vaikuttavat ihmisten käyttäytymiseen eri bisnes- tilanteissa ja mistä kulttuurissa on kyse?
  • Hofsteden kansallisten kulttuurien 6 D- mallin esittely; keskittyen Suomen ja Venäjän kulttuurieroihin
  • Koulutus sisältää simulointiharjoituksen, pienimuotoisia ryhmätöitä ja lyhyitä interaktiivisia tehtäviä


Viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.5.2017.

Osallistuminen vahvistetaan teille 5.5.2017.

Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Huom! Mikäli osallistumista ei peruta viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta, peritään koko osallistumismaksu.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella tai SVKK:n Helsingin toimistoon Elena Niiniselle, elena.niininen@svkk.fi, puh. 010 439 1164

Paikka

SVKK, Eteläranta 10
Back top top