Skip to Content

Suomen ja Sverdlovskin alueen välinen työryhmän kokous

Aika
Paikka
Helsinki

Tervetuloa Suomen ja Sverdlovskin alueen välisen työryhmän kokoukseen

Aika ja paikka:

Tiistai 11.12.2018 klo 12.00 – 14.00
Kahvit klo 11.30 alkaen
Työ- ja elinkeinoministeriö, Aleksanterinkatu 4, Helsinki, Sali Sederholm

Sverdlovskin alue on yksi Venäjän potentiaalisimmista markkina-alueista suomalaisyrityksille. Alueen pääkaupunki Jekaterinburgissa on jo edustettuna yli 60 suomalaisyritystä ja pitkäaikainen yhteistyö eri toimijoiden välillä jatkuu tiiviinä.

Sverdlovskin valtuuskunta vierailee Suomessa joulukuussa alueen varakuvernöörin ja yhteistyöryhmän Venäjän puolen puheenjohtajan Aleksei Orlovin johdolla. Biotalous, kiertotalous, puunjalostus, metalliteollisuus ja koneenrakennus sekä terveydenhuolto ja terveydenhuollon laitteet ovat erityisen kiinnostavia yhteistyön alueita.

Kaikilla kokoukseen osallistuvilla yrityksillä ja organisaatioilla on mahdollisuus pitää lyhyt, enintään 5 minuutin puheenvuoro omista yhteistyöehdotuksistaan. Puheenvuoropyynnöt pyydämme ilmoittamaan viimeistään 5.12. Ulla Palanderille (ulla.palander@tem.fi, p. 050 396 0312).

Kokouksen Suomen puolen puheenjohtajana toimii työ- ja elinkeinoministeriön innovaatiot ja yritysrahoitus -osaston teollisuusneuvos Sampsa Nissinen.

Kokouskielet ovat suomi ja venäjä. Kokous on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille yrityksille, organisaatioille ja viranomaisille.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta 5.12.2018 mennessä Ulla Palanderille, ulla.palander@tem.fi, p. 050 396 0312.

Kutsua saa välittää eteenpäin

Back top top