Skip to Content

Suomen ja Tatarstanin tasavallan välinen työryhmän kokous

Aika
Paikka
Helsinki

Tervetuloa Suomen ja Tatarstanin tasavallan välisen työryhmän kokoukseen

Aika: 3.12.2018 klo 10.00 (kahvitarjoilu alkaen klo 9.30)
Paikka: Valtiovarainministeriö, Mariankatu 9, Helsinki, neuvotteluhuone Jakovara

Suomen ja Tatarstanin tasavallan yhteistyöllä on pitkät perinteet. Viime vuosina yhteistyö ja vierailuvaihto ovat tiivistyneet. Syksyn 2018 Team Finland -matkalle Kazaniin osallistui yli 40 suomalaisyritystä.

Suomen ja Tatarstanin välisen työryhmän tarkoituksena on edistää yritysten liiketoimintaa ja investointeja sekä luoda yhteyksiä Tatarstaniin. Se toimii myös ovenavaajana Tatarstanin viranomaisiin.

Edellisessä työryhmän kokouksessa Tatarstan esitti kiinnostuksensa yhteistyöhön erityisesti terveydenhuollossa, kilpailukyvyn lisäämisessä suomalaisen teknologian avulla mm. maataloudessa, teollisuudessa, ICT- ja palvelualoilla. Suurta kiinnostusta on herättänyt suomalaisten osaaminen koulutusalalla. Tatarstan on esittänyt yhteistyöhalua myös urheilussa.

Kokouksen Suomen puolen puheenjohtaja on työ- ja elinkeinoministeriön innovaatiot ja yritysrahoitus –osaston osastopäällikkö Ilona Lundström ja Venäjän puolen puheenjohtajana Tatarstanin varapääministeri, teollisuus- ja kauppaministeri Albert Karimov.

Kokous on avoin kaikille yrityksille ja organisaatioille. Siihen osallistuminen on maksutonta.

Osallistuvilla yrityksillä on mahdollisuus pitää kokouksessa lyhyt puheenvuoro (enintään 5 minuuttia), jonka tarkoituksena on esitellä vastapuolelle yhteistyöehdotus tai kuvailla omaa hanketta. Tilaisuudessa on suomi-venäjä –simultaanitulkkaus. Pyydämme lähettämään ehdotukset puheenvuoroista Ulla Palanderille 28.11. mennessä, ulla.palander@tem.fi, puh. 050 396 0312.

Ilmoittautumiset 29.11. mennessä Ulla Palanderille, ulla.palander@tem.fi, puh. 050 396 0312.

Kutsua saa välittää eteenpäin.

Back top top