Skip to Content

Suomen ja Venäjän hallitusten välisen talouskomission alaisen Suomen ja Nizhnin Novgorodin alueen välinen työryhmän kokous

Aika
Paikka
Etäyhteys+FI+RU

Tervetuloa Suomen ja Nizhni Novgorodin välisen aluetyöryhmän kokoukseen. Työryhmän kokous järjestetään virtuaalikokouksena 14.12.2021 klo 10.00 – 12.00. Kokouksen järjestävät työ- ja elinkeinoministeriö ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari.

Kokouksen Suomen puolen puheenjohtajana toimii teollisuusneuvos Sampsa Nissinen työ- ja elinkeinoministeriöstä. Nizhni Novgorodin puheenjohtaja on Nizhni Novgorodin aluehallituksen ulkosuhdeosaston johtaja Olga Guseva.

Kokouksen teemoja ovat:

  • kestävän kehityksen ratkaisut
  • älyliikenne
  • kaupallisen yhteistyön kehittäminen
  • IT-alan kehitys / parhaat IT-käytännöt

Voitte ehdottaa myös muita teemoja kokouksen asialistalle.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yritykset ja organisaatiot, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä Nizhni Novgorodin alueen kanssa. Osallistuminen kokoukseen on ilmainen.

Kokouskielet ovat suomi ja venäjä. Tulkkaus hoidetaan Verspeak-alustan kautta.

Kokoukseen osallistuvilla on mahdollisuus esitellä omia hankkeitaan ja yhteistyöehdotuksiaan. Ilmoitathan osallistumisestasi kokoukseen ja kiinnostuksestasi pitää puheenvuoro Ulla Palanderille (ulla.palander@gov.fi, puh. +358 50 396 0312) 1.12. mennessä.

Kutsua saa välittää eteenpäin.

Lisätietoa kokouksesta antavat:

Ulla Palander, TEM, ulla.palander@gov.fi, puh. +358 50 396 0312

Annika Peitsara, SVKK, annika.peitsara@svkk.fi, puh. +358 40 513 4969

 

Back top top