Skip to Content

SVKK Club: Kulttuuriälyä suomalais-venäläiseen liiketoimintaan

Aika
Paikka
Helsinki

 

Aika: 11.10.2018 klo 9.00-11.00 (ilmoittautuminen ja kahvit 8.30)

Paikka: Eteläranta 10, Helsinki

Yksi jäsentilaisuuksiemme kestosuosikeista on venäläinen liiketoimintakulttuuri. Nyt pureudumme asiaan kulttuuriälyn ja kokemuksen kautta.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta suomalaisen ja venäläisen liiketoimintakulttuurin onnistumiset ja haasteet.

Aamupäivän aikana haemme vastauksia kysymyksiin: Miten suomalainen ja venäläinen liiketoimintakulttuuri eroavat toisistaan? Mitä kulttuurierojen taustalla on? Mitä tarkoitetaan kulttuuriälyllä? Miten jokainen meistä voi vaikuttaa onnistuneeseen vuorovaikutukseen ja yhteisen yrityskulttuurin luomiseen?

Aihetta alustaa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä, jolla on yli 20 vuoden kokemus työskentelystä suomalais-venäläisissä organisaatioissa rakennus-, koulutus- ja energia-aloilla Suomessa ja Venäjällä.

Alustuksen jälkeen kuulemme jäsenyritystemme edustajien kertomana tosielämän tarinoita johtamisesta, esimiestyöstä ja tiimien toimimisesta suomalais-venäläisissä työyhteisöissä.

Pasi Vuorinen, toimitusjohtaja, Amomatic Oy
Kokemuksia ja neuvoja. Miten kannattaa valmistautua tilanteisiin, kun suomalainen yritys myydään venäläisille?

Venla Laakkonen, markkinointi- ja myyntijohtaja, YIT
Mistä suomalaiset voisivat ottaa oppia venäläisiltä? Ainakin hetkessä elämisestä, sillä venäläinen improvisointi istuu joskus paremmin kiivaaseen ja ketterään kehittämiseen ja uuden luomiseen.

Keskustelua ja kysymyksiä.

Back top top