Skip to Content

SVKK Club: Maine, brändi ja absurdi julkisuus

Aika
Paikka
Helsinki

Aika: 10.4.2019 14.00-16.00 (ilmoittautuminen ja kahvi alk. 13.30)

Paikka: Helsinki, Eteläranta 10

Aihetta alustaa Ground Communicationsin toimitusjohtaja Anna Sorainen

Yrityscasenä Jokerit, puhujana toimitusjohtaja Jukka Kohonen

 

Vastuullisuus, johtaminen ja viestintä ovat luottamuksen ja hyvän maineen perusta. Nykyinen julkisuus haastaa johtajat ja asiantuntijat pohtimaan omaa mainettaan entistä syvällisemmin – ja rehellisemmin.

Miten luottamus, hyvä maine ja vaikuttava brändi rakennetaan? Miten mainetta hallitaan? Milloin ja miten täytyy ottaa kriisiviestinnän keinot avuksi? Mikä on minun osuuteni maineen rakentamisessa?

Näihin teemoihin meidät johdattelee Ground Communicationsin toimitusjohtaja Anna Sorainen. Anna on viestinnän ja liikkeenjohdon strateginen neuvonantaja, hallitustyöläinen ja puhuja, jolla on 25 vuoden kokemus mediasta ja viestinnästä. Hän on uransa aikana valmentanut satoja johtajia ja asiantuntijoita erityisesti strategisissa muutostilanteissa ja kriisiteemoissa. Annalta ilmestyi lokakuussa 2018 SORI – Johtaja ja julkisuus kriisissä -kirja, joka avaa julkisuuden todellisuutta ja toimintatapoja kriisien keskellä.

Yrityscasenä meillä on Jokerit. Vuodesta 2014 Jokereiden toimitusjohtajana työskennellyt Jukka Kohonen kertoo, miten Jokerit ovat rakentaneet brändiään ja maineettaan? Mitä uutta KHL:ssä pelaaminen on tuonut maineen hallintaan? Miten Jokerit pitävät yllä julkisuuskuvaansa? Miten kriisiviestintätilanteisiin on varauduttu?

Helsingin Jokerit on vuonna 1967 perustettu helsinkiläinen jääkiekkoseura, jonka edustusjoukkue pelaa KHL:ssä. Ennen KHL:ää Jokerit pelasi pääosin Suomen pääsarjassa. Jokerit koostuu kahdesta erillisestä organisaatiosta. Edustusjoukkueen taustayhtiö on Jokerit Hockey Club Oy ja juniorijoukkueiden vastaava Helsingin Jokerit ry. Juniorijoukkueet pelaavat edelleen Suomen sarjoissa. Jokereiden kotiareena on Hartwall Arena.

Tilaisuus on tarkoitettu vain SVKK:n jäsenille ja se on maksuton. Mukaan mahtuu 40 henkilöä. Tilarajoitusten vuoksi pidätämme oikeuden tarvittaessa rajoittaa osallistujamäärän 1/per yritys.

Tervetuloa!

Paikka

EK:n kokouskeskus 2 krs., Eteläranta 10

Back top top