Skip to Content

Venäjän-kaupan barometri, kevät 2018

Aika
Paikka
Helsinki

Viime syksyn barometritutkimus osoitti Venäjän-kaupan piristyneen. Miten tilanne on kehittynyt sen jälkeen? Jatkuuko kasvu ja positiivinen kehitys vai onko merkkejä hidastumisesta? Millaisiksi yritykset arvioivat Venäjän-kaupan näkymät tulevina kuukausina?

Tervetuloa Venäjän-kaupan barometritutkimuksen julkistamistilaisuuteen!

Aika: 8.5. klo 9-11 (ilmoittautuminen ja kahvi 8.30 alkaen)

Paikka: EK:n kokouskeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Barometrin tulokset kertoo SVKK:n toimitusjohtaja Jaana Rekolainen.

Tuloksia kommentoivat yritysten näkökulmasta:

Mika Koskinen, Johtaja, Tuotanto ja logistiikka, Valio Oy
Ville Laine, Toimitusjohtaja, Lojer Oy

Mukana myös Ilkka Salonen, East Office, Timo Vuori, Keskuskauppakamari, Petri Vuorio, Elinkeinoelämän keskusliitto ja Thomas Palmgren, Suomen yrittäjät.

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 2.5.2018 mennessä tai osoitteella elena.niininen@svkk.fi.

Mikäli haluat osallistua etänä, ota yhteyttä Elena Niiniseen, elena.niininen@svkk.fi. Paikkoja on rajoitetusti.

Huom! Jos et jostain syystä pääsekään paikalle, ilmoitathan siitä meille viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Muussa tapauksessa joudumme laskuttamaan no show –maksun 27 euroa.

Barometritutkimus toteutetaan Business Team for Russia -yhteistyönä (East Office, Keskuskauppakamari, Elinkeinoelämän keskusliitto, Suomen Yrittäjät ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari).

Selvitämme barometritutkimuksessa puolen vuoden välein Venäjän kaupan ajankohtaisen tilanteen. Peruskysymyksinä barometrissä kartoitetaan Venäjän viennin kehitystä ja odotuksia, Venäjällä tapahtuvan liiketoiminnan kehitystä ja odotuksia, haasteita viennissä ja liiketoiminnassa, odotuksia Venäjän talouden kasvulle sekä Venäjälle tehdyistä ja suunnitelluista investoinneista.

Voit ladata barometritutkimuksen aineiston allaolevasta painikkeesta (vaatii jäsenkirjautumisen)

 

       

Paikka

Eteläranta 10, 00130 Helsinki
Back top top