Skip to Content

SVKK Club: Venäjän-kaupan barometri, syksy 2017

Aika
Paikka
Helsinki

Venäjän-kaupan barometritutkimuksen tulosten julkistaminen

Viime kevään barometritutkimuksen tulokset ennakoivat piristyvää Venäjän-kauppaa. Myös tullitilastojen mukaan vienti Venäjälle on ollut kasvussa alkuvuonna. Mitä mieltä yritykset itse ovat Venäjän-kaupan tilanteesta? Oliko kehitys niin positiivista, kuin kevään barometritulokset ennakoivat? Entä miten yritykset näkevät Venäjän-kaupan kehittyvän jatkossa?

Aika: 09.11.2017 kello 9.00 – 11.00 (ilmoittautuminen ja kahvi 8.30 alkaen)
Paikka: EK:n kokouskeskus, Eteläranta 10, Helsinki

Ohjelma:

Barometrin tulokset kertoo SVKK:n toimitusjohtaja Jaana Rekolainen

Tuloksia kommentoivat yritysten näkökulmasta:

Simon-Erik Ollus, Vice President, Trading and Asset Optimisation, Fortum Oyj
Johanna Ikäheimo, hallituksen puheenjohtaja, Lappset Group Oy

Mukana myös: Ilkka Salonen, East Office, Timo Vuori, Keskuskauppakamari, Petri Vuorio, Elinkeinoelämän keskusliitto ja Thomas Palmgren, Suomen yrittäjät.

Ilmoittautumiset: annika.peitsara@svkk.fi (Myös etäosallistumiset)

Huom! Mikäli paikan päällä osallistumista ei peruta viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta, joudumme laskuttamaan no show –maksun 20 euroa +alv (laskuun lisätään laskutuslisä 7 euroa + alv).

Suomalais-Venäläinen kauppakamari selvittää barometritutkimuksessaan puolen vuoden välein Venäjän kaupan ajankohtaisen tilanteen. Peruskysymyksinä barometrissä kartoitetaan Venäjän viennin kehitystä ja odotuksia, Venäjällä tapahtuvan liiketoiminnan kehitystä ja odotuksia, haasteita viennissä ja liiketoiminnassa, odotuksia Venäjän talouden kasvulle sekä Venäjälle tehdyistä ja suunnitelluista investoinneista. Tänä vuonna barometritutkimus toteutetaan Business Team for Russia -yhteistyönä (East Office, Keskuskauppakamari, Elinkeinoelämän keskusliitto, Suomen Yrittäjät ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari).

 

Tilaisuuden aineistot ovat ladattavissa täältä (vaatii jäsenkirjautumisen)

 

       

Paikka

SVKK Helsinki

Eteläranta 10, Helsinki
Back top top